Bilgisayarda cızırtı parazit artık her neyse artı olarak bununla beraber anlık donmalar, farede takılmalar var. Bazen bu uzun sürelere çıkabiliyor oyun oynarken, müzik dinlerken Discord kullanırken her yerde masaüstünde bile oluyor. Sistemi yeni topladım yani nasıl olabilir bilmiyorum güvendiğim bir bilgisayarcıya gösterdim. Test ettiğini ancak onda böyle bir sorun olmadığını söyledi. Dedim acaba benim kullandığım ekipmanlarla alakalı mı diye. Klavye, mouse, kulaklık hatta internetimden mi kaynaklanıyor diye internetsiz kullandım yine oldu. Monitörden kaynaklanacağını düşünmüyorum.
Farklı bir monitörüm yok test edemem de bütün testleri yaptırdım. Bilgisayarcıya sistemin stabil olduğunu söyledi gittim. Acaba uzatma kablosu güçsüz mü kalıyor diye gittim yenisini aldım. Yine düzelmedi. Yani artık evin elektriğinde mi bir sıkıntı var anlamadım. PSU ilk aklıma gelenlerdendi adam sistem stabil deyince ona da bulaşmak istemedim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın rica ediyorum yardımcı olur musunuz? 2 hafta oldu alalı hevesim kursağımda kaldı.
PSU: Corsair CX750.