Sistemde Roblox kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

thegx

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar elime geçti ancak Roblox açayım dedim PC'de 24 GB RAM var ancak Roblox gibi bir oyun kasıyor. Bu nasıl olabilir ve çözümü nedir?

Akıl var mantık var sizce Unreal Engine 5 ile yapılan bir oyun Roblox modu olabilir mi?
Hocam şaka yapmadığınızı var sayarak oyunu oynamadan yorum yapmayın diyeceğim. Kendim oynadım, oyun Roblox'daydı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı geliştiricinin Operation Scorpion adlı Rainbow Six: Siege çakması oyun vardı, o da kalkmış. O da çok kaliteli bir oyundu.

Oyunu izledim o fotoğraftakiyle alakası yok grafikleri robloxa göre güzel olabilir ama o attığınız fotoğraf unreal engineden çıkma fotoğraf tahminimce oyun çakma olduğundan telif yiyip kapanıyor

O fotoğraftakiyle alakası var, bilip bilmeden yorum yapmayın artık. Kendim oyunu oynadım diyorum. Çok kaliteli bir yapımdı.

Kapanmasının sebebi oyun demo aşamasındaydı, hala geliştiriliyor. Yüzlerde video var YouTube'da.

Oyunu izledim o fotoğraftakiyle alakası yok grafikleri robloxa göre güzel olabilir ama o attığınız fotoğraf unreal engineden çıkma fotoğraf tahminimce oyun çakma olduğundan telif yiyip kapanıyor
Hocam arkadaşın attığı fotoğraf ile diğer arkadaşın attığı video aynı. Oyunun ismini yazsan zaten önüne binlerce şey çıkacak. Araştırmayıp burada çok biliyormuş gibi yorum yapamazsınız.

O fotoğraftakiyle alakası var, bilip bilmeden yorum yapmayın artık. Kendim oyunu oynadım diyorum. Çok kaliteli bir yapımdı.

Kapanmasının sebebi oyun demo aşamasındaydı, hala geliştiriliyor.
Bana herhangi bir videodan aynı sahneyi atar mısınız? Hatta diğer oyun niye kapandı dediğiniz mantıkla kapanmamalı

Ben o videoyu degil videoda ayni yeri soruyorum size

Büyük ihtimalle o fotoğraf bu videodan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…