E Roblox bu kadar gelişmiş şeyler yapmaya müsait mi? Karakterler Minecraft karakteri gibiydi.Adı Frontlines Demo idi, ama kalkmış şu an. Galiba hala geliştiriliyor.
Hocam şaka yapmadığınızı var sayarak oyunu oynamadan yorum yapmayın diyeceğim. Kendim oynadım, oyun Roblox'daydı.Akıl var mantık var sizce Unreal Engine 5 ile yapılan bir oyun Roblox modu olabilir mi?
Yapan yapıyor. Karakterler artık gelişti daha yeni şeyler eklenmeye başladı ama eski tadı vermiyor artık.E Roblox bu kadar gelişmiş şeyler yapmaya müsait mi? Karakterler Minecraft karakteri gibiydi.
Hocam şaka yapmadığınızı var sayarak oyunu oynamadan yorum yapmayın diyeceğim. Kendim oynadım, oyun Roblox'daydı.
Aynı geliştiricinin Operation Scorpion adlı Rainbow Six: Siege çakması oyun vardı, o da kalkmış. O da çok kaliteli bir oyundu.
Hocam arkadaşın attığı fotoğraf ile diğer arkadaşın attığı video aynı. Oyunun ismini yazsan zaten önüne binlerce şey çıkacak. Araştırmayıp burada çok biliyormuş gibi yorum yapamazsınız.Oyunu izledim o fotoğraftakiyle alakası yok grafikleri robloxa göre güzel olabilir ama o attığınız fotoğraf unreal engineden çıkma fotoğraf tahminimce oyun çakma olduğundan telif yiyip kapanıyor
Bana herhangi bir videodan aynı sahneyi atar mısınız? Hatta diğer oyun niye kapandı dediğiniz mantıkla kapanmamalıO fotoğraftakiyle alakası var, bilip bilmeden yorum yapmayın artık. Kendim oyunu oynadım diyorum. Çok kaliteli bir yapımdı.
Kapanmasının sebebi oyun demo aşamasındaydı, hala geliştiriliyor.
Hocam arkadaşın attığı fotoğraf ile diğer arkadaşın attığı video aynı. Oyunun ismini yazsan zaten önüne binlerce şey çıkacak. Araştırmayıp burada çok biliyormuş gibi yorum yapamazsınız.
Ben o videoyu degil videoda ayni yeri soruyorum sizeHocam arkadaşın attığı fotoğraf ile diğer arkadaşın attığı video aynı. Oyunun ismini yazsan zaten önüne binlerce şey çıkacak. Araştırmayıp burada çok biliyormuş gibi yorum yapamazsınız.
Oyunda zaten toplasan 2 tane harita var. Birisi kanyon öbürü kargo bölgesi tarzı bir şey.Ben o videoyu degil videoda ayni yeri soruyorum size![]()

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.