Sistemde virüs mü var?

• Konuyu başlatan Exsa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 64
  • Görüntüleme 2.195
Hadi diyelim format atacağım, USB belleği takarken ona da virüs bulaşacak?

1.5 yıldır aldım ve bir daha karışmadım.

O bilgisayarın içi toz dolmuştur. Evde yapabilirseniz evde yapamazsanız bilgisayarcıda termal macun+temizlik yaptırın. Yalnız kendiniz arctic MX6 termal macun alıp onu sürdürün çünkü onların sürdüğü macun çok dandik oluyor. Sorununuz ısı kaynaklı.

Senede 1 defa temizlik+ macun değişimi yapılmalı.

Hadi diyelim format atacağım, USB belleği takarken ona da virüs bulaşacak?

1.5 yıldır aldım ve bir daha karışmadım.

Bu arada laptop markanız nedir? Monster ve Casper Excalibur'lar ömür boyu bakım garantili.

Bunun taraması tam 10 saat falan sürüyor. Bu gece açın yarına kadar tarasın. Tam tarama yapın. Eğer virüs yok derse sorununuz temizlikle çözülür. Eğer temizlik sonrası çözülmezse format atarsınız.

Son düzenleme:
O bilgisayarın içi toz dolmuştur. Evde yapabilirseniz evde yapamazsanız bilgisayarcıda termal macun+temizlik yaptırın. Yalnız kendiniz arctic MX6 termal macun alıp onu sürdürün çünkü onların sürdüğü macun çok dandik oluyor. Sorununuz ısı kaynaklı.

Senede 1 defa temizlik+ macun değişimi yapılmalı.

Bu arada laptop markanız nedir? Monster ve Casper Excalibur'lar ömür boyu bakım garantili.

Bunun taraması tam 10 saat falan sürüyor. Bu gece açın yarına kadar tarasın. Tam tarama yapın. Eğer virüs yok derse sorununuz temizlikle çözülür. Eğer temizlik sonrası çözülmezse format atarsınız.
Hocam ben paranoyağım asla ikna olmam.Kesinlikle format atacam da USB bellek virüs bulaşmadan nasıl atacağım?

Dedim ya. Önce tarama eğer virüs çıkmazsa temizlik yine düzelmezse en son da format.

Malwarebytes Kaspersky ve ESET'in bulamayacağı virüs size bulaşamaz.

Ben 4 senedir aktif bilgisayar kullanıyorum. Onlarca crack indirdim. Şimdiye kadar Kaspersky'dan virüs geçmedi. En son Kaspersky bozuldu bende BitDefender kurdum. Bunlar sağlam yazılımlar öyle kolay kolay virüsü bulamamazlık yapmazlar.

USB takıp Direk BIOS gireyim diyorsun?

Siz önce bir söyleyin bilgisayarınızın markası ne?

Sizin sorununuz imzamı atarım ki temizlik.

1.5 senede tüm çıkışlar tıkanmıştır. Macun bitmiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu Shorts'u izleyin. 2 sene bile olmamış diyor. Excalibur için. Muhtemelen sizin laptopun içi de böyledir. Temizlik sonrası düzelme ihtimali çok yüksek.

Son düzenleme:
Dedim ya. Önce tarama eğer virüs çıkmazsa temizlik yine düzelmezse en son da format.

Malwarebytes Kaspersky ve ESET'in bulamayacağı virüs size bulaşamaz.

Ben 4 senedir aktif bilgisayar kullanıyorum. Onlarca crack indirdim. Şimdiye kadar Kaspersky'dan virüs geçmedi. En son Kaspersky bozuldu bende BitDefender kurdum. Bunlar sağlam yazılımlar öyle kolay kolay virüsü bulamamazlık yapmazlar.

Siz önce bir söyleyin bilgisayarınızın markası ne?

Sizin sorununuz imzamı atarım ki temizlik.

1.5 senede tüm çıkışlar tıkanmıştır. Macun bitmiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu Shorts'u izleyin. 2 sene bile olmamış diyor. Excalibur için. Muhtemelen sizin laptopun içi de böyledir. Temizlik sonrası düzelme ihtimali çok yüksek.

Hocam dandik bir Asus laptop.Peki bir ara bana kulaklığa garip garip sesler gelmişti bunun temizlik ile alakası ne?Ayrıyeten MSI afterburner ile sıcaklıkları izledim anormallik söz konusu değil.

Hocam dandik bir ASUS laptop. Peki bir ara bana kulaklığa garip garip sesler gelmişti bunun temizlik ile alakası ne? Ayrıyeten MSI Afterburner ile sıcaklıkları izledim anormallik söz konusu değil.

O zaman devre sorunu olabilir. Siz dediğim üçlüyü yapın. Önce ESET gibi taraması 10 saat süren sağlam antivirüsle taratın. Sonra virüs bulmazsa MX6 satın alın ve bilgisayarcıda temizletin. Macunu yeniletin. Hala sorun devam ederse muhtemelen devre arızasıdır ama format deneyebilirsiniz.

Ses devre sorunu ısınma da kir sebebiyledir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı