buyurun hocam.
hocam bende bu ekran gelmiyor bile
buyurun hocam.
ben kacirmis olabilir miyim 2 3 kere izledim söylemiyor bende şuan olanlar şu şekildeHocam, videoda iso’dan başlatıyor. Bilgisayarınızı onarın seçeneği iso’dan başlattığınızda gelen ekranda.
Videoyu sonuna kadar izleyin, baştaki ekrana sizdeki durumda nasıl geçilebileceğini söylüyor.
işte sorunda orda gelmiyorHayır, usb’den başlattığında kurulum başlıyor ekranı gelmesi gerekiyor.
Daha doğrusu, mimari, dil vs seçtiğiniz ekran gelmesi gerekiyor.
Morlu ekran yani
ISO'yu yeniden yazdır, flash belleğini değiştir.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ve PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatalarini aliyorum. Iki tür yani
Denedim olmuyor hocam
denedim kessinlikle olmuyor neyse artık yarın sabah gözüyle tekrar bakarım iyi geceler herkese.ISO'yu yeniden yazdır, flash belleğini değiştir.
Mesajı güncelledim.denedim kessinlikle olmuyor neyse artık yarın sabah gözüyle tekrar bakarım iyi geceler herkese.
işlemci hariç butün parcaları denedim baska bir pc uzerinde hepsi sorunsuz. L2 cacbe de sorun varsa ne yapmam gerekiyor? tek çare yeni işlemci mi?ISO'yu yeniden yazdır, flash belleğini değiştir.
PAGE FAULT IN NONPAGED AREA (0x50) hatası için:
L2 Cache, VRAM veya RAM'den kaynaklı olabiliyor. Ekran kartını sökebilirsin, RAM testi yapabilirsin, Memtest86 ile. Umarım L2 değildir sorun. Hiç L2'den de sorun görmedim.
Ek olarak diskinde de sorun olabilir.
işlemci hariç butün parcaları denedim baska bir pc uzerinde hepsi sorunsuz. L2 cache de sorun varsa ne yapmam gerekiyor? tek çare yeni işlemci mi?
Madem başka sistemde deneme şansın var, RAM'lere Memtest yap, ekran kartına Furmark yap, disklerin de SMART verilerini paylaş. Sorunsuz olduğuna emin olmak istiyorum.işlemci hariç butün parcaları denedim baska bir pc uzerinde hepsi sorunsuz. L2 cacbe de sorun varsa ne yapmam gerekiyor? tek çare yeni işlemci mi?
www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.