Sistemde Win 8.1 calisiyor ama Windows 10 kurulmuyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyurun hocam.

hocam bende bu ekran gelmiyor bile 😃 çıldırmalık. Direk yükleniyor yuvarlaklar dönüyor sonra pat mavi ekran restart

Hocam, videoda iso’dan başlatıyor. Bilgisayarınızı onarın seçeneği iso’dan başlattığınızda gelen ekranda.

Videoyu sonuna kadar izleyin, baştaki ekrana sizdeki durumda nasıl geçilebileceğini söylüyor.

Hocam, videoda iso’dan başlatıyor. Bilgisayarınızı onarın seçeneği iso’dan başlattığınızda gelen ekranda.

Videoyu sonuna kadar izleyin, baştaki ekrana sizdeki durumda nasıl geçilebileceğini söylüyor.
ben kacirmis olabilir miyim 2 3 kere izledim söylemiyor bende şuan olanlar şu şekilde
1-Pcyi usb den baslatiyorum
2-Bootlama ekranında yuvarlaklar dönüyor
3-mavi ekran geliyor
4-restart atiyor bunlar döngüye giriyor
windows kurulum ekrani gelmiyor

Hayır, usb’den başlattığında kurulum başlıyor ekranı gelmesi gerekiyor.

Daha doğrusu, mimari, dil vs seçtiğiniz ekran gelmesi gerekiyor.

Morlu ekran yani

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ve PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatalarini aliyorum. Iki tür yani

Denedim olmuyor hocam
ISO'yu yeniden yazdır, flash belleğini değiştir.

PAGE FAULT IN NONPAGED AREA (0x50) hatası için:
L2 Cache, VRAM veya RAM'den kaynaklı olabiliyor. Ekran kartını sökebilirsin, RAM testi yapabilirsin, Memtest86 ile. Umarım L2 değildir sorun. Hiç L2'den de sorun görmedim.

Ek olarak diskinde de sorun olabilir.

ISO'yu yeniden yazdır, flash belleğini değiştir.

PAGE FAULT IN NONPAGED AREA (0x50) hatası için:
L2 Cache, VRAM veya RAM'den kaynaklı olabiliyor. Ekran kartını sökebilirsin, RAM testi yapabilirsin, Memtest86 ile. Umarım L2 değildir sorun. Hiç L2'den de sorun görmedim.

Ek olarak diskinde de sorun olabilir.
işlemci hariç butün parcaları denedim baska bir pc uzerinde hepsi sorunsuz. L2 cacbe de sorun varsa ne yapmam gerekiyor? tek çare yeni işlemci mi?

işlemci hariç butün parcaları denedim baska bir pc uzerinde hepsi sorunsuz. L2 cache de sorun varsa ne yapmam gerekiyor? tek çare yeni işlemci mi?

işlemci hariç butün parcaları denedim baska bir pc uzerinde hepsi sorunsuz. L2 cacbe de sorun varsa ne yapmam gerekiyor? tek çare yeni işlemci mi?
Madem başka sistemde deneme şansın var, RAM'lere Memtest yap, ekran kartına Furmark yap, disklerin de SMART verilerini paylaş. Sorunsuz olduğuna emin olmak istiyorum.

CrystalDiskInfo ile bütün disklerin değerlerini EKSİKSİZ paylaş. Programı yükledikten sonra İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer 10 DEC yapmayı unutma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı