Sistemde Win 8.1 calisiyor ama Windows 10 kurulmuyor

Madem başka sistemde deneme şansın var, RAM'lere Memtest yap, ekran kartına Furmark yap, disklerin de SMART verilerini paylaş. Sorunsuz olduğuna emin olmak istiyorum.
Hocam babam bilim sanat merkezinde öğretmen pc yi yeni getirdim ordan orda denendi tüm parçalar.

Madem başka sistemde deneme şansın var, RAM'lere Memtest yap, ekran kartına FurMark yap, disklerin de Smart verilerini paylaş. Sorunsuz olduğuna emin olmak istiyorum.

CrystalDiskInfo ile bütün disklerin değerlerini EKSİKSİZ paylaş. Programı yükledikten sonra İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer 10 DEC yapmayı unutma.

Hocam bir de bir şey daha diyecegim donanimsal bir sorun olsa Windows 8.1 nasıl sorunsuz çalışabiliyor ben bunu merak ediyorum

Merhaba.
Ekran kartını çıkararak, tekrar format atmayı dener misiniz?

Ekran kartını çıkarırsam görüntüyü nereden alacağım? Bildigim kadariyla R7 5800X de grafik birimi yok

Windows 8.1'den Microsoft'un sutesi uzerinden Windows 10 kurmaya calistigimda Microsoft hesap sifremi girdim yukleniyor ekraninda bu hatayi verdi.

Dosya Ekleri

• 20231213_225155.jpg
    20231213_225155.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
BIOS'tan Secure Boot kapatıp yüklemeyi dener misin?
aynı sorun devam etmekte.

Linux dahi kuruluyor ama Windows 10 ve Windows 11 kurulmuyor sebebi nedir?

BIOS'tan Secure Boot kapatıp yüklemeyi dener misin?

Hocam Linux bile kurabildim fakat Windows 10 ve 11 kurulmuyor ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Aynı sorun devam etmekte.

Hocam Linux bile kurabildim fakat Windows 10 ve 11 kurulmuyor ne yapmalıyım?

Büyük ihtimalle BIOS ayarından ama tam olarak sorun nedir bilemiyorum. Aklıma gelen tüm yöntemleri söyledim. Son bir şey var ama bunun için başka bilgisayar lazım. Başka bilgisayara format atacağın diski tak ve formatı başlat. Dosyalar kopyalanıp ilk yeniden başlatmada makineyi kapat ve diski geri çıkardığın makineye tak. Bundan sonra format devam etmesi lazım ve kurulum tamamlanması lazım.

Büyük ihtimalle BIOS ayarından ama tam olarak sorun nedir bilemiyorum. Aklıma gelen tüm yöntemleri söyledim. Son bir şey var ama bunun için başka bilgisayar lazım. Başka bilgisayara format atacağın diski tak ve formatı başlat. Dosyalar kopyalanıp ilk yeniden başlatmada makineyi kapat ve diski geri çıkardığın makineye tak. Bundan sonra format devam etmesi lazım ve kurulum tamamlanması lazım.
Başka bilgisayarım var ama içindeki veriler gider mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı