Hocam babam bilim sanat merkezinde öğretmen pc yi yeni getirdim ordan orda denendi tüm parçalar.Madem başka sistemde deneme şansın var, RAM'lere Memtest yap, ekran kartına Furmark yap, disklerin de SMART verilerini paylaş. Sorunsuz olduğuna emin olmak istiyorum.
Madem başka sistemde deneme şansın var, RAM'lere Memtest yap, ekran kartına FurMark yap, disklerin de Smart verilerini paylaş. Sorunsuz olduğuna emin olmak istiyorum.
![]()
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hatalarıwww.technopat.net
FurMark Testi Nasıl Yapılır?
Selamlar, FurMark testi nasıl yapılır onu göstereceğim. -İlk önce aşağıdaki bağlantıdan FurMark'ı indirin ve kurun. https://geeks3d.com/furmark/downloads/ -Programı başlattıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. Buradan ekran kartınıza ve ne kadar zorlamak istediğinize göre...www.technopat.net
CrystalDiskInfo ile bütün disklerin değerlerini EKSİKSİZ paylaş. Programı yükledikten sonra İşlev-Gelişmiş Özellik-Ham Değer 10 DEC yapmayı unutma.
Hocam bir de bir şey daha diyecegim donanimsal bir sorun olsa Windows 8.1 nasıl sorunsuz çalışabiliyor ben bunu merak ediyorum