Çözüldü Sistemdeki Spoofer nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

C4a

Kilopat
Bilgisayarımda Spoofer var ama nasıl sileceğimi bilmiyorum. Bunu silmek için bir program var mı?

abi ben format atmak ismeyiroum nasıl sileyim lütfen yardım edin 1 aylık banım vardı onu kaldırmak istemiştim sadece

ben valorantta ban kaldırma için indirmiştim ban yedim diye format attım yeniden indirdim valoyu hesap açtım poligondan çıktığım anda ban yedim yardım edinnn
ben valorantta ban kaldırma için indirmiştim ban yedim diye format attım yeniden indirdim valoyu hesap açtım poligondan çıktığım anda ban yedim yardım edinnn

abi ben format atmak ismeyiroum nasıl sileyim lütfen yardım edin 1 aylık banım vardı onu kaldırmak istemiştim sadece
Bana niye derdini açıklıyorsun ki dostum?
Hile kullanmasaydın o zaman hacı. Mesele spoofer ile alakalı değil ki senin hesap ban yemiş.

Merhaba apex üzerinden haksız yere ban yedim ve bu yüzden araştırıp bi spoofer buldum tıkladım bios sesine benzer bi ses buldum sorun şu cmd üzerinden sorguladığımda çıkan ram anart serial numarası ile üzerinde yazanlar farklı çıkıyor format attım ama düzelmedi ssd nin seri numarası ile cmd üzerinde görünen aynı ama diğerlerinde böyle bi durum oldu bu spoofer kaldırmanın başka yolu yok mu bilgisayarı satacam sattığım kişiye sorun olsun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…