Sisteme bulaşan virüs sadece Discord hesabını ele geçiriyor

Sydraaa

Hectopat
Yer
Bursa / Eskişehir
Daha fazla  
Bilgisayara sanırsam virüs bulaştı fakat sadece Discord hesabımı ele geçiriyor her seferinde şifreyi değişiyorum. Giriyor dili değişiyor fark ediyorum şifre değişiyorum. 10 15 dakika önce bir sunucumda ki booster üyeleri banladı. McAfee virüs koruması yapıyorum şu an da %52 durumunda fakat virüsü bulamadı. Hesabımda 2adden telefon numarasına kadar var. Başka ne yapmalıyım? 4 farklı Discord sürümü kullanıyorum hepsini silip tekrar yükledim uygulamanın içine bulaşmıştır diye fakat daha ne yapabilirim bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• mccc.png
    mccc.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 51
Bilgisayara sanırsam virüs bulaştı fakat sadece Discord hesabımı ele geçiriyor her seferinde şifreyi değişiyorum. Giriyor dili değişiyor fark ediyorum şifre değişiyorum. 10 15 dakika önce bir sunucumda ki booster üyeleri banladı. McAfee virüs koruması yapıyorum şu an da %52 durumunda fakat virüsü bulamadı. Hesabımda 2adden telefon numarasına kadar var. Başka ne yapmalıyım? 4 farklı Discord sürümü kullanıyorum hepsini silip tekrar yükledim uygulamanın içine bulaşmıştır diye fakat daha ne yapabilirim bilmiyorum.
McAfee yerine Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapın.

Nasıl bulaştığı hakkında bilginiz var mı virüsün? DM üzerinden bir link aldınız mı?

Yok hocam. Sadece Python dosyası çalıştırdığım için olduğundan eminim fakat nasıl bu kadar kalıcı olduğunu anlamıyorum. Python dosyasını sadece kodlarını kontrol etmek ve nasıl çalıştığını öğrenmek için indirip açmıştım.

McAfee yerine Malwarebytes veya Kaspersky ile tarama yapın.

McAfee'de üyeliğim var yaklaşık 2yıldır ks hiç kullanmadım. Link sunar mısınız?

Temiz kurulum yapabilirsiniz.

Şu an da format atamam bilgisayarım da yüklü ve kurulu çok fazla proje var.

Büyük ihtimal dediğiniz virüs tokeninizi almış şifrenizi değiştirerek tokeni çözebilirsiniz.

Şu ana kadar 4 kere girip dili değiştirdiğini fark ettim. Fakat her türlü bir zaman sonra tekrar buluyor.

McAfee yerine KVRT, Malwarebytes ve ESET Scanner ile tarama yapın tarama yaptıktan sonra da bilgisayarınızı aktif olarak koruyabilecek bir antivirüs indirin (ESET veya Kaspersky indirmenizi öneririm antivirüs olarak da).
Ardından şifrenizi değiştirin büyük ihtimalle Token Grabber koymuş virüsü yapan arkadaş şifrenizi değiştirdikten sonra tokeniniz değişecektir.

KVRT:Free Virus Removal Tool | Free Virus Scanner and Cleaner | Kaspersky
ESET Scanner:Rehber: ESET Scanner ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Malwarebytes Anti-Malware:Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Anti-Malware & Antivirus

ESET:Free antivirus download - get free 30-day trial | ESET
Kaspersky:Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans veya Kaspersky Ücretsiz Antivirüs Tüm Cihazlar İçin | Kaspersky

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı