Sisteme bulaşan virüs sadece Discord hesabını ele geçiriyor

O zaman yedekleyin. Boyutları fazla ise önce taşınabilir diske sonra tekrar PC'ye atın. Ben böyle yapmıştım Windows 7 iken.

Boyutları olması gerekenden fazla başka bir diske bir projeyi atmam yaklaşık 1 ila 2 saat arasında sürecektir bunun gibi birçok proje bulunmakta.

Nereden bulaştı?

Çoğu ihtimal bir Python (.py) dosyasından. Bilmediğim bir mantık üzerinde çalışan kodun nasıl çalıştığını işlediğini ve açık kaynak kodunu görmek için çalıştırdım. JavaScript ve Python bilgim var içinde bunları yapacak bir kod görmemiştim açıkçası.

Boyutları olması gerekenden fazla başka bir diske bir projeyi atmam yaklaşık 1 ila 2 saat arasında sürecektir bunun gibi birçok proje bulunmakta.

Eğer sorun çözülmezse tek çözümü format çünkü virüsde o projeleri silebilir hatta bütün hesaplarını ele geçirebilir. Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptıktan sonra hiçbir şey çıkmıyor ise sorun yoktur.

Eğer sorun çözülmezse tek çözümü format çünkü virüsde o projeleri silebilir hatta bütün hesaplarını ele geçirebilir. Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptıktan sonra hiçbir şey çıkmıyor ise sorun yoktur.

O kadar büyük bir virüs olduğunu bilseydim çoktan 2. diskim olan HDD'ye BIOS'tan 1. aygıt olarak kurulum yapar SSD'den dosyaları taşırdım fakat eminim o kadar büyük bir virüs olmadığına.

Bir taşınabilir SSD ile çözebilirsiniz.

Etrafımda SSD sahibi birisi yok. Elimde HDD var 2 tane sadece.

Önerim Comodo olacaktır.

Şu an virüsü bulmak için mi bir sonra ki koruma için mi hocam?

O kadar büyük bir virüs olduğunu bilseydim çoktan 2. diskim olan HDD'ye BIOS'tan 1. aygıt olarak kurulum yapar SSD'den dosyaları taşırdım fakat eminim o kadar büyük bir virüs olmadığına.

Etrafımda SSD sahibi birisi yok. Elimde HDD var 2 tane sadece.

Şu an virüsü bulmak için mi bir sonra ki koruma için mi hocam?
Kaspersky öneririm ben bir sonraki koruma için en iyilerindendir veya en iyisidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı