Sisteme KMS bulaşmış mıdır?

Yukaradaki rehber yardımı ile kaldırın, sonra Windows 10 için Retail keyler var çok ucuz alıp lisanslayabilirsiniz. Hatta bazı keyler var KMS olmayan Microsoft'un, onları da girerek CMD'den lisanslıyorsunuz.
Öneriniz varsa link atabilir misiniz?

İndirmene gerek yok ki CMD de aynı şeyin laciverti. Aynı adımlarla kaldırabilirsin sistemden.
Hocam, programlarla tarattığımda bir şey çıkmıyor gerçi şu an sadece birini denedim.

Belki son adımı yapmadığım için bir şey olmaz diye düşündüm ama format atmadan kurtulmanın yolu yok mu?
Evet, etkinleştirilmemiş. Sorun yok. Ama yine de attığım yazılımlar ile tam tarama yapın, içiniz iyice rahat etsin.

Bir sorun yok.
Sag ol dayi valla. Sen de olmasan millet ne bilecek KMS'i.
Arkadaşlar fark etmeden bilgisayarıma KMS kuruyordum CMD'ye girdim key yapıştırdım fakat sonuncu bir adım daha vardı adımda -/skms KMS8. mshuides.com yazıyordu benim de dikkatimi çekti biraz araştırayım dedim ve komutu girmeden kapattım fakat keyi girmiş oldum. Sizce bir şey olmuş mudur?
Bir sey olmaz bosver.

Son düzenleyen: Moderatör:

Forumda en çok önerilen site bu sanırım.

Hocam programlarla tarattığımda bir şey çıkmıyor gerçi şu an sadece birini denedim.

Çıkacağını sanmıyorum zaten ama kaldırmanız iyi olur sizin için. Forumdaki arkadaşların dediğine göre bilgisayarı izliyor ya da bot olarak kullanıyorlar. 90 TL çok para değil zaten hiçbir şey alınmıyor günümüzde.

Evet, etkinleştirilmemiş. Sorun yok. Ama yine de attığım yazılımlar ile tam tarama yapın, içiniz iyice rahat etsin.
Birde Windows'u etkinleştir yazısı yok artık bir şey olur mu sizce?

Forumda en çok önerilen site bu sanırım.

Çıkacağını sanmıyorum zaten ama kaldırmanız iyi olur sizin için. Forumdaki arkadaşların dediğine göre bilgisayarı izliyor ya da bot olarak kullanıyorlar. 90 TL çok para değil zaten hiçbir şey alınmıyor günümüzde.
Neyi kaldırmam?

Hocam, programlarla tarattığımda bir şey çıkmıyor gerçi şu an sadece birini denedim.
Ben CMD ile bunu girdim. Ürün Anahtarı: YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7

Şu anda sonuç bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı