Sisteme virüs bulaştı

Hocam o sadece Windows üzerinden olmuyordur. BIOS menüsüne gelin orada olacaktır büyük ihtimal USB yada siz de artık donanımsal bir şey olduğunu düşünmeye başladım ve böyle bir virüs hayatımda görmedim gerçi virüs olduğu bile belli değil de.
Şahsen ya çok sağlam bir virüs ya da evet bilgisayar çökmüş.

Hocam o sadece Windows üzerinden olmuyordur. BIOS menüsüne gelin orada olacaktır büyük ihtimal USB yada siz de artık donanımsal bir şey olduğunu düşünmeye başladım ve böyle bir virüs hayatımda görmedim gerçi virüs olduğu bile belli değil de.
Boot menü görse USB yi hiç bi sorun kalmıyacaktı virüs olduğundan bende emin değilim senin dediğin gibi bende böyle bişi görmedim ama donanımsal hiç bir sıkıntı yok bu net bir şey

Hocam Wifi adaptörünüz de bir şeyler olmuştur belki laptop da? BIOS'da bile görmüyorsa USB belleği ya girişler bozuk yada virüs sistemi yok etmiş yani direkt çöp etmiş son ihtimal olarak da tatildeyken bilgisayarınıza bir şeyler olmuş kendi kendine. Garip.

Hocam Wifi adaptörünüz de bir şeyler olmuştur belki laptop da? BIOS'da bile görmüyorsa USB belleği ya girişler bozuk yada virüs sistemi yok etmiş yani direkt çöp etmiş son ihtimal olarak da tatildeyken bilgisayarınıza bir şeyler olmuş kendi kendine. Garip.
Bilgisayar canlanmasın ldjsjdnjs

Bence bir servise ya da bilgisayar tamircisine götürün baksın bakalım.
Hocalarda çözemedi neyse artık ssd alacaz

Yani hocam bence de virüs diyeceğim tatil de bir şey indirmiş olamaz. Donanımsal diyeceğim 1 hafta da hiç açılmadan dokunulmadan nasıl bu hale gelmiş? BIOS'da bile problem var.
Bende anlam veremedim yapılacak bişi yok ssd alacaz paraya kıyıp

Yani hocam kusura bakmayın bende tam anlamadım ki yani nasıl bu hale gelmiş olabilir tatil de hem de.

Şu konuya 19.09 zamanından beri bakıyorum hala çözüm bulamadım hiç biri olmuyor 3.30 saat kafa yordum yani bilmiyorum.
Vallahi cansın sen adamsın başkası olsa bukadar uğraşmaz bütün yardımların için çok teşekkür ederim kusura bakma seni çok yorduk

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı