Sisteme Windows 10'un altında sürüm kurulmuyor

Ozan Surmeli

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core I3 4.nesil
Intel HD Graphics 4400
128GB SSD
4GB DDR3 RAM
PC Windows 10'da çok kasıyordu bende Windows 7'ye geçmeyi denedim. Bütün UEFI sürücülerini ISO'ya entegre ettim ama kurulum ekranı bile gelmiyor.

Bütün BIOS güncellemelerini yükledim, yine olmadı. Kısıtlama falan mı getirmişler acaba? Şu an Windows 10'dan yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha 1 hafta önce kardeşimin bilgisayarına Win7 kurdum. Bir engelleme vs. olduğunu zannetmiyorum.

PC Windows 10'da çok kasıyordu bende Windows 7'ye geçmeyi denedim. Bütün UEFI sürücülerini ISO'ya entegre ettim ama kurulum ekranı bile gelmiyor.

Bütün BIOS güncellemelerini yükledim, yine olmadı. Kısıtlama falan mı getirmişler acaba? Şu an Windows 10'dan yazıyorum.

Hatanın resmini atar mısınız?

Ben dün ghost spectre kurdum hiç hata almadim.

Win32 disk imager ile kalıp dosyasını yazdırınız, birçok şeyi kendi ayarlıyor. Ben ne zaman sıkıntı yaşasam bu uygulama çözüyor

Kurulum ekranı gelmeden önce Windows başlatılıyor ekranında donup kalıyor.Rufus ile yaptım usb'yi
Sistemimin özellikleri şunlar:

Son düzenleme:
Kurulum ekranı gelmeden önce Windows başlatılıyor ekranında donup kalıyor.Rufus ile yaptım usb'yi
Sistemimin özellikleri şunlar:
Rufus ile uefi veya bios seçmeniz gerek, hangisini denediyseniz diğerini deneyiniz, gpt veya mbr disk formatı etki eder mi o da bir kriter.
Bir türk disk arızası olabilir mi acaba dşye düşündüm, ne zaman almıştınız acaba, yere falan düştü mü, içinde ssd mi var hdd mi?

Ayrıca orjinal iso dosyası ile format attığınızdan emin olun, isoyu nereden indirdiniz acaba?

Rufus ile UEFI veya BIOS seçmeniz gerek, hangisini denediyseniz diğerini deneyiniz, GPT veya MBR disk formatı etki eder mi o da bir kriter.
Bir Türk disk arızası olabilir mi acaba dşye düşündüm, ne zaman almıştınız acaba, yere falan düştü mü, içinde SSD mi var HDD mi?

Ayrıca orijinal ISO dosyası ile format attığınızdan emin olun, ISO'yu nereden indirdiniz acaba?

😐 Windows 7'nin UEFI desteği mi var ki modladım ISO'yu.

😐 Windows 7'nin UEFI desteği mi var ki modladım ISO'yu.
Önce orijinal iso ile denemenizi öneririm, bazı markalar biosa engel koyabiliyor, bazı küçük ayarlamalar yapmanız gerekebilir.
Uefi-Legacy ayrı ayrı deneyin yazmak istemiştim.
Önce orijinal iso ile denemenizi öneririm, bazı markalar biosa engel koyabiliyor, bazı küçük ayarlamalar yapmanız gerekebilir.
Uefi-Legacy ayrı ayrı deneyin yazmak istemiştim.
Satın alanların değerlendirmelerini okudum şimdi, sadece w8.1 ve w10 sürücülerinin olduğunu yazmışlar, benim de tavsiyem 7 ve 10'dan daha hafif olan 8.1 kurmanız, 7 çok hantal kalıyor 8.1 yanında, tabiki sizin tercihiniz daha önemli.

Son düzenleme:
Teşekkürler ISO için,

BIOS'da engel yaşayanlar, ISO dosyasını MSI Windows Smart tool ile yazdırsınlar, sorunları çözülür.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı