Sistemi kapatırken "Başka birisi bu bilgisayarı hala kullanıyor" uyarısı

İnsan.exe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabah PC'yi kapatırken böyle bir hatayla karşılaştım.

IMG-20210207-WA0000.jpg

Bilgisayarıma dışardan girmiş olabilirler mi veya ben PC'de 2 tane oturum kullanıyorum, ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 869877

Bilgisayarıma dışardan girmiş olabilirler mi veya ben PC'de 2 tane oturum kullanıyorum, ondan olabilir mi?
Kaspersky ile taratmayı dene,eğer birşey çıkmazsa diğer oturumda birşey açık kalmış olabilir.

Eki Görüntüle 869877

2 hesap kullandığın için sanırım.

Microsoft'un çözümünü aşağıya yazacağım:
başlat düğmesine tıklayınız. ayarlar uygulamasını açın ve hesaplar> oturum açma seçenekleri'ne gidin. gizlilik bölümüne gelene kadar altta ilerleyin ve "bir güncelleme veya yeniden başlatma sonrasında cihazımı otomatik olarak tamamlamak için oturum açma bilgilerimi kullanma" seçeneğini etkisiz hale getiriniz. Bunu bilgisayarınızdaki her hesap için yapın.

Aynısını ben de yaşamıştım. Virüs yüzünden falan değil, rahat ol. Bilgisayarda ek bir kullanıcı daha oluşturmuşsun. O kullanıcı hesabına girip oturumunu kapat, sonrasında bilgisayarı kapatma düğmesi gelecektir.

Kaspersky ile taratmaya falan gerek yok. Bilgisayarına biri girmedi yani.

Başkası bilgisayarına girse böyle demez hocam, direkt olarak oturumdan atar seni. 2 oturumun olduğundan dolayı bilgisayarı kapatırken diğer oturumda açık kaydedilmemiş dosya varsa diye uyarıyor seni. Kaydettim diyorsan umursama. Bu uyarı çıkmasın istiyorsan bilgisayardan önce diğer oturumunu kapatabilirsin.

Sağ olun teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
Başkası bilgisayarına girse böyle demez hocam, direkt olarak oturumdan atar seni. 2 oturumun olduğundan dolayı bilgisayarı kapatırken diğer oturumda açık kaydedilmemiş dosya varsa diye uyarıyor seni. Kaydettim diyorsan umursama. Bu uyarı çıkmasın istiyorsan bilgisayardan önce diğer oturumunu kapatabilirsin.

PC de diğer oturumu kapayıp cıkıyorum hep zaten de neyse umursamaz artık Microsoft'un dediği yöntemi uyguluycam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı