Kaspersky ile taratmayı dene,eğer birşey çıkmazsa diğer oturumda birşey açık kalmış olabilir.Merhaba, bu sabah PC'yi kapatırken böyle bir hatayla karşılaştım.
Eki Görüntüle 869877
Bilgisayarıma dışardan girmiş olabilirler mi veya ben PC'de 2 tane oturum kullanıyorum, ondan olabilir mi?
Merhaba, bu sabah PC'yi kapatırken böyle bir hatayla karşılaştım.
Eki Görüntüle 869877
Bilgisayarıma dışardan girmiş olabilirler mi veya ben PC'de 2 tane oturum kullanıyorum, ondan olabilir mi?
Microsoft'un çözümünü aşağıya yazacağım:
başlat düğmesine tıklayınız. ayarlar uygulamasını açın ve hesaplar> oturum açma seçenekleri'ne gidin. gizlilik bölümüne gelene kadar altta ilerleyin ve "bir güncelleme veya yeniden başlatma sonrasında cihazımı otomatik olarak tamamlamak için oturum açma bilgilerimi kullanma" seçeneğini etkisiz hale getiriniz. Bunu bilgisayarınızdaki her hesap için yapın.
Başkası bilgisayarına girse böyle demez hocam, direkt olarak oturumdan atar seni. 2 oturumun olduğundan dolayı bilgisayarı kapatırken diğer oturumda açık kaydedilmemiş dosya varsa diye uyarıyor seni. Kaydettim diyorsan umursama. Bu uyarı çıkmasın istiyorsan bilgisayardan önce diğer oturumunu kapatabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.