Sistemimde Darboğaz var mı?

cagobyte

Hectopat
Daha fazla  
1 yıl önce topladığım bilgisayarımın oyun içerisindeki kullanımları bu şekilde. Sizce bir sıkıntı var mı? i7 8700 işlemci almayı düşünüyorum, FPS'de bir artış olur mu? Oyun içerisinde bazen FPS dropları yiyorum. İşlemciyi değiştirmeli miyim?

ek1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir resim ile anlamak zor, video olsa daha iyi olurdu ama büyük ihtimalle işlemci darboğazı var gibi duruyor. İşlemcinizi ve ekran kartınızı belirtebilir misiniz?

Tahminimce 1050 Ti ve i3 8100 ikilisi. Bunlar degilse su an icin darbogaz var gibi gozukuyor. Eger bunlarsa da arkada bir programin calisip calismadigini bilemem. Bu yuzden islemci ve ekran kartini belirtirseniz yardimci olabiliriz. Tabii ki grafiklerin dusuk olmasindan da kaynakli olabilir. Grafigi ortaya veya yuksege cekip deneyin.

Son düzenleme:
Benim sistem de pubg de %100 CPU %80 civarı GPU oluyor. Darboğaz mı oluyor bu? Bende fps drop yaşıyorum. İ5 6402p ve GTX 1050 Ti sistemim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı