Sistemimde eGPU ve işlemci yükseltmeyi nasıl yaparım?

efebora1231

Centipat
İşlemcim Intel Core i7 620M @2.67 GHz, ekran kartım ise AMD Mobility Radeon'un HD 5000 serisinden. Bana laptopa uygun, ucuz ama iş görebilecek derecede ekran kartı ve işlemci önerir misiniz? GTA V rahat oynatsın PC kapanmasın yeterde artar.

İşlemcim Intel Core i7 620M @2.67 GHz, ekran kartım ise AMD Mobility Radeon'un HD 5000 serisinden. Bana laptopa uygun, ucuz ama iş görebilecek derecede ekran kartı ve işlemci önerir misiniz? GTA V rahat oynatsın PC kapanmasın yeterde artar.
O işlemcinin veri yolu çok kötü. eGPU yapsan da verim alamazsın. GTA 5 oynaman bile zor ama çalışırsa belki oynanabilir. Aynı işlemci ve ekran kartına sahip laptop ile bu işlemi denedim. Sistem kendini kilitledi ve kartı tanımadı 😟

Bilgisayarının markası Casper ise bu işe girişme çünkü o modelinkini engellemişler. Başka marka ise bir ihtimal olabilir.

Bu cihazlara daha iyi işlemci de takılmıyor. Zaten en üst model 620M modeli. Zamanında araştırmıştım 😟

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı