Sistemin kaldırmadığı Need For Speed Payback iade edilmeli mi?

Nuri C

Centipat
Daha fazla  
Sistemim çok iyi bir şey değil. Genelde Minecraft, Batman falan oynuyorum. 200'den 20TL'ye düşen Need for Speed Payback aldım denemek için. Sistemin kaldırmayacağını biliyordum ama yine de denedim işte ve kaldırmadı. Sizce iade edip başka bir oyun mu almak daha mı mantıklı, iade etmeyip saklamak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim çok iyi bir şey değil. Genelde Minecraft, Batman falan oynuyorum. 200'den 20TL'ye düşen Need for Speed Payback aldım denemek için. Sistemin kaldırmayacağını biliyordum ama yine de denedim işte ve kaldırmadı. Sizce iade edip başka bir oyun mu almak daha mı mantıklı, iade etmeyip saklamak mı?
Dursun. Sonucta 20TL'ye almissiniz.

Kalsın ileride istesen 200 TL'ye bile bulamayabilirsin.

20 TL'lik oyun iade etmeye değmez ileride değerleneceği için de kalsın. Bende zamanında 14 TL'ye Assetto Corsa + tüm DLC'leri almıştım ve iade etmiştim şuan DLC'siz 190 TL.
Canıma kıymak istiyorum.

Evet, haklısınız galiba iade etmeyeceğim sonuçta bu fiyata birdaha oyun bulamayağız.Teşekkürler hepinize

Para ekleyecek değilsen vazgeçilmeyecek bir oyun değil Payback, 15 liraya Batman Arkham serisini, 19 liraya Mirror's Edge Catalyst'i, 8 liraya DLC'li Alan Wake, 8 liraya hell Blade alabilirsin çok sistem isteyen oyunlar değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı