Sistemlerin sayılar için toplanması

Sen sayılara bakmazsın olur biter. Kasmaya gerek yok. Bakan baksın size ne arkadaşlar ya. Niye insanlara karışıyorsunuz ki? Bakan baksın sizi ilgilendiren bir durum yok. Detaylar önemlidir. En net örneği Apple'ın ürünlerine gösterdiği özen ve işletim sistemlerindeki detaylar. Dalga geçersiniz siz şimdi Apple fan boyu diye ama gerçekler bunlar maalesef. İyi sonuç istiyorsan detaylara önem vereceksin.
Konunun Apple ile alakası yok bu yüzden beğenmedim.

@Shimada Sensei net bir şekilde katılıyorum..

Baktığın MSI Afterburner sonuç mu değiştiriyor da önem veriyorsun. Almışsın bitmiş sistem. Sanki Afterburner açınca FPS Boost yiyorsun. Arkadaşın kastı sistem alınmadan öncesi değil yani onu da kontrol ediversin bir zahmet.
Önce konuyu okumanı öneririm. MSI Afterburner'a bakmak sonuç değiştiriyor demiyoruz ki, bu tür detaylara takılmak lazım. Takılmak istemeyen oyununu oynasın zaten, sizi ilgilendiren bir durum yok insanlara karışmamayı öğrenmelisiniz. @Cruslan güzel açıklamış okuyabilirsiniz.

Konunun Apple ile alakası var hocam maalesef. Lütfen okuyun.

Evet maleseef son zamanlarda herkes sayılara bakarak tatmin oluyor yüksek FPS yoksa kafasına takıyor falan ama takmayan ve takan insanada karışamayız sistem parasını verenlerde kendileri zaten istedikleri gibi kullanabilirler.

Önce konuyu okumanı öneririm. MSI Afterburner'a bakmak sonuç değiştiriyor demiyoruz ki, bu tür detaylara takılmak lazım. Takılmak istemeyen oyununu oynasın zaten, sizi ilgilendiren bir durum yok insanlara karışmamayı öğrenmelisiniz. @Cruslan güzel açıklamış okuyabilirsiniz.

Konuyu açan arkadaş da takılmamak gerektiğini savunuyor. Fikirlere karışılmaması gerektiğini düşünüyorsanız onun da bir kişinin fikri olduğunu anlamanız gerekir. Ayrıca şu anda kastettiğin detay ile az önceki kastettiğin detay bir değil.

Apple fanboyu diye engellemişim zaten adamı zamanında, gelmiş bilgisayar oyunu konusunda Apple'ı araya sıkıştırmış ve fanboy değilim diyor hala🤣🤣 Akşam akşam kahkaha attım ya. Müneccim gibi zamanında nasıl anladıysam...

Apple fanboyu diye engellemişim zaten adamı zamanında, gelmiş bilgisayar oyunu konusunda Apple'ı araya sıkıştırmış ve fanboy değilim diyor hala🤣🤣 Akşam akşam kahkaha attım ya. Müneccim gibi zamanında nasıl anladıysam...
Neden böyle yapıyor ki acaba.

Örnek olarak olabilir ama bunun bilgisayar ile alakalı bir konuda ne işi var hocam?

Tabi ki hastalık seviyesinde o değerleri takip etmek doğru değil ancak oradaki değerlerden bazıları doğrudan bazıları ise dolaylı yoldan oynanış kalitesine ve haliyle keyfinize etki ediyor. Şahsen gözle göremediğim 3-5 fps'nin takibini yapmam ancak 60 fps'nin altında 7-8 fps'den sonra göze batmaya başlıyor. 70-80 fps'i geçince ise 15-20 fps'in üzerindeki farklar hissediliyor. Rekabetçiyi bir kenara bırakın AAA oyunlarda bile shooting sekanslarında 40 fps altında input lag'den dolayı keyifli bir oynanış yakalamak mümkün değil. En azından benim için sinir bozucu. Yani uzun lafın kısası hissetmediğin sürece oradaki değerlere sürekli bakmana gerek yok. Hissedeceğin ve oynanış kalitene etki eden bir sorun varsa da sayılara bakarsın ayarını yaparsın tatmin edici bir sonuç alınca kapatıp keyfine bakarsın. Sistemler sayılar için değil keyifli vakit geçirmek için toplanmalı. Birçok kişi de bunun için topluyor. Bahsettiğiniz kesim küçük bir azınlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı