Sistemleriniz nasıl görünüyor?

Kasaları gören dizüstü bilgisayar kullanıcıları. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bilgisayarı almadan önce masaüstü toplamaktan vazgeçmişim. Pişmanlık [emoji853]

Şuan ışık kayanağına sahip ve göz zevkinizi bozmiyacak tek şey ekipmanlarım , idare eden bi gaming klavye , ne olursa olsun elime alıştığı için değişemeyeceğim harika farem , pek bilinmeyen bi markalı kore oyuncu kulaklığım ,masa lambam ve açtığım şeylere göre renk yansıtan 15 senelik Acer lcd monitörüm ( yakında yenisini alıcam merak etmeyin çift monitör olucak ) :D

Kasam tamamen demir ve minnak bişey ve donanımlarım 2006 dan kalma (sağolsun 200 den fazla oyun bitirdim bu pcde hd 3570 var içinde :p)
Biraz daha bekliyorum müzelik olmasını yakında satıp rtx falan alırım ,şaka bir yana biriktiriyorum ucuz yollu ikinci el parçalarla güzel bir sistem diziyorum şuan işlemci anakart ram vs aldım gidiyor işte yaza kadar toplarım inş.

Fotoğraf çekmek için zamanında toplamıştım şuan masada antep fıstığı falan var qweadfsdasd
382696

Unutmazsam yeni sistem bittiğinde fotoğrafını atarım (unuturum büyük ihtimal)
ama kasa linkini atayım bari nasıl olcağına bakın, https://www.hepsiburada.com/power-b...lu-full-pencereli-oyuncu-kasa-p-HBV0000065ZJM bende arada açıp bakıyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı