Sistemleriniz nasıl ve memnun musunuz?

Sistemlerinizden memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    196
@Webcam kullanan insan Zamanla dizdim parçaları, biraz karışık ama masa boy klavye ve mouse padime kadar şu an tamamım :) Sadece sessiz bir PSU ve AM4 soğutucu kaldı ama onların acelesi yok. Tüm ışık veren parçalarım en düşük parlaklıkta bir foto bırakayım bari de anlık atar gibi olsun :) Umarım herkes istediği sisteme kavuşur bir gün.
Eki Görüntüle 569094

WhatsApp Image 2020-05-01 at 15.02.05.jpeg

Ben de şöyle bir şey yapmıştım, güzel oldu aslında ama masa o kadar küçük geldi ki, büyük bir masa alacağım.

Monitör (aslında TV) , işlemci ve anakart değiştirirsem daha çok memnun olacağım. :D
Dev ekran ne güzel, neyini değiştireceksiniz yahu
Eki Görüntüle 569098

Ben de şöyle bir şey yapmıştım, güzel oldu aslında ama masa o kadar küçük geldi ki, büyük bir masa alacağım.
Hocam sistem mükemmel de, bence o klavye ve mouse o sisteme yakışmamış.
Hiç değilim. GTA San Andreas oynamak istiyorum kasıyor, LoL gireyim diyorum kasıyor.

Intel Core 2 Duo T6570 ve Intel 4 Series Express Chipset Family denen bir ekran kartı.
Allah sabır versin, aynı kaderi paylaşıyoruz

Intel Pentium'u çöpe atmam lazım internette 25 TL ben daha Ryzen 3 1200 bile alacak param yok :D.
Sadace anakartım 340 TL onun dışında PC çöp:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı