Sistemleriniz nasıl ve memnun musunuz?

Sistemlerinizden memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    196
Bu mouse kadar iyi bir mouse yoktur piyasada yaklaşık 2 yıl önce falan kullanıyordum bu mouse u çok "deli dehşet bir şeydi" tabii zamanla bozulunca yeni marka modellere yöneliyor insan ama çok memnundum yani mousedan.
Ben de çok memnunum, severek kullanıyorum, elime de tam oturuyor. DPI ayarı ve ışığı da çok işime yarıyor. Dediğiniz gibi bir aralar X7 mouse'lar deli dehşet gelirdi hepimize. Tabi daha yeni modeller çıktı sonra.

Evet şu anlık memnunum. i5-2400 ve R7 240 şu an için yetiyor. İleriki dönemlerde 8 GB RAM alırsam 1-2 sene daha idare edeceğini düşünüyorum.

Sistemimden memnunum.

Hafıza: 8192MB RAM
İşlemci: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor (6 CPUs), ~3.5GHz
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 730
Bellek: 4095 MB
İşletim Sistemi: Windows 7

Dev ekran ne güzel, neyini değiştireceksiniz yahu

Hocam sistem mükemmel de, bence o klavye ve mouse o sisteme yakışmamış.

Allah sabır versin, aynı kaderi paylaşıyoruz
Sağa baktığımda solumu göremiyorum dibinden oynamak zorunda kaldığım için. Dizi izlerken güzel oluyorda oyunda input lag vs. tarzı şeyler can sıkıcı olabiliyor.

R5 1500X ve GTX 1050 Ti kullanıyorum. Sistemin kalan parçalarının hepsi özenle seçilmiş, kaliteli olsa da giriş seviyesi bir bilgisayar. Fazla oyun oynayan biri değilim, oyun oynadığımda da ultra takıntım olmadığı için benim işimi son derece görüyor, gittiği yere kadar artık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı