Site açma kararsızlığı

Kıyıda olduğun için hep hoş kalabilir çünkü bir adım öteye gitmek istediğinde istesende istemesnde o dili bilmek zorunda kalıcaksın ama dediğini anlıyorum özel mesaj göndermeyi beceremedim yaşın ve konumun uygun olursa belki burada bahsedemeyiceğim projeme düşük bir ihtimal olsada dahil edebilirdim seni

Eger bir tarayiciyi sifirdan yapabildi isen gercekten cok iyi programlama bilgisine sahip oldugunu düsünüyorum...
Ben pek öyle düşünmüyorum :D Çünkü o tarayıcıyı zaten video'ya bakarak yaptım. Ayrıca 2 tane yaptım tarayıcıyı.
1. Tarayıcı: Bu tarayıcımda 2. tarayıcıya göre daha fazla özellik var. Fakat bir kaç sorunu bulunmakta.
2.Tarayıcı: Bu tarayıcımda ise 1. tarayıcıdaki özellikler olmamakta ve tarayıcının iyi yanı olarak tasarımı ve pencere büyütme olayı güzel.

Dipnot: 2. tarayıcımda tema yüklü olduğu için tam ekran, küçült ve kapat gibi butonlar yoktu ben sadece kapat butonu ekledim.

Tarayıcılar: Tarayıcı.rar - Google Drive

Dipnot 2: @GöktürkBey Mail adresi paylaşımının yasak olduğunu düşünmüyorum. Mail adresim: [email protected]

Son düzenleme:
İlk olarak kendini geliştir. Biraz ilerle sonra site açarsın. Şimdi açacağın site ile tam olarak etkili olmayabilir. Çünkü yeterli seviyede teknik bilgin yok ise senin için sorun olur. Bir süre araştır kendini eğit. Daha sonra daha profesyonel bir site açarsın.

Çok acemice yaptım programı. Şuan gözüm kapalı tarayıcı yaparım ama tarayıcı 1 deki birkaç özelliği unuttum.

Yaptığınız projenin basitliğini tahmin edebiliyorum, tarayıcı internet sitesini görüntüleyen bir yazılım ekstraları olmadığı sürece çok kısa sürede yapılabilir. Kaç satırdan oluşuyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı