Açılmak veya açılmamak kararsızlığı

image.jpg

Çok fazla konuşmak istemiyorum. İyi değilim arkadaşlar.

Bazen yüzümüze gülen hayatın bu şekilde gülmediği anlarda oluyor. Sana gülmemiş. Üzmek istemem ama olmamış yapacak bir şey yok. Çökmemek senin için bu dönemde baya önemli rol oynuyor. Eğer çökersen daha kötü durumlara düşebilirsin. Bir an önce kendini toparlamaya bak. Az çok anlıyorum, bu yaşıma göre sana tavsiyeler veriyorum ve az çok seni anlıyorum emin ol :) Kötü ve olmaması gereken bir his. Uzun zaman unutamayabilirsin ama alışıyorsun sonra. ''Unutmazsın ama alışırsın'' sözü çok doğru aslında. Adına üzüldüm ve seni gerçekten anlıyorum. En yakın zamanda kendini toparlarsın umarım.

Tüm destekleyen arkadaşlara, tüm iyi duygular besleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Olmadı arkadaşlar çok üzgünüm yapcak bir şeyim yok. Keşke olsaydı ama olmadı. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Masada ağlamamak için kendimi zor tuttum. İnşallah benim gibi veya benden çok seven birisini bulur ve onunla mutlu olur. Diyecek başka bir şeyim yok. Bana sadece hüznünü bıraktı. Hayatım boyunca unutamayacığım bir andı. Bu anı yaşamak bile mutlu olmamı sağladı. Galiba bir süre iyi olmayacağım. Zaten üniversiteye gidecek bu sene. Beni unutur zaten arkadaş olarak görüyormuş böyle görmüyormuş. Ben ne zaman unuturum bilemiyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Sağlıcak ile kalın. İyi geceler herkese…

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı