Site Giderek Yavaşladı

Bir sunucu kaç para ya? Herkes cebinden 1 TL atsın para toplayıp Technopat.net'e sunucu alalım.
Yalnız cidden bir üyelik sistemi yapılabilir. Her türlü, sitenin geliştirilmesi için faydalı olur, sunucu, tasarım gibi masraflarda Technopat'a da yardımcı olur. Aylık 5-10-20 TL'lik üyelikler olsun mesela. Bu konu düşünülmeli. 😀

Tamamdır, şu an bayağı hızlandı.

Yalnız cidden bir üyelik sistemi yapılabilir. Her türlü, sitenin geliştirilmesi için faydalı olur, sunucu, tasarım gibi masraflarda Technopat'a da yardımcı olur. Aylık 5-10-20 TL'lik üyelikler olsun mesela. Bu konu düşünülmeli. 😀
Umarım olmaz. Ailem hayatta izin vermez çünkü.
Bana kalsa direkt üye olurdum.

Üyelik derken yanlış anlıyorsunuz arkadaşlar, herkes kızgın atmış. 😀 Normal ücretsiz üyelikler devam edecek tabii ki, üyeler için ufak ekstra şeyler yapılabilir mesela aylık küçük bir dergi çıkartılır ve e-postalara yollanabilir. Sadece isteyenler destek olmak amacı ile üye olur. Herkes zorla para verecek değil ya...

Alıştık artık. Yeni sunucu gelince hızlanacak diyorlar fakat bu süreç çok uzadı. Çok uzun bir süredir yavaşlık var. Saldırı ve yoğunluk deniyor ama bu saldırı bir tek buraya mı var anlamadık gitti. Gün aşırı 503 hatası alır oldum. Almasam bile 15-20 saniyeye varan beklemelerle karşı karşıya kalıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı