Site hackleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle şimdi kısacası, DA forum ilk açıldığından beri büyük bir SQL açığı varmış, DH forumdaki bir arkadaşta bunu özel olarak DA forum sahibiyle konuşmuş, fakat düzeltilmemiş, hacker arkadaşta SQL açıklarını tararken bulmuş, 30 saniyelik bir değişiklikle forum'u tamamen kitlemiş. Arkadaş saldırıyı ülke sınırları içerisinde bir VDS'ten yaptıpı için IP'si sızmış, şu anda dava açılmaması için yalvarıyor kendisi.
@Rashmore
Bak ne güzel anlattı.
@Silinen üye
İkna olmayacaksın biliyorum ama bu yaşta böyle işlerle uğraşma be 😁.
@Artorias74 Seni biraz dinleseler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyime dava açıcaksın merak ediyorum?
Cidden arkadaş problemli galiba...
Kardeşim sen 5 saniye öncesine kadar @Silinen üye denen arkadaşı savunuyordun. Gidecek o ne yapacaksa yapacak hadi kurtuldu. Bir siteye DDOS atıp çökertse elimde kanıt var. Onu savunacak kimse yok. Direkt hapis!
Sana dava açacağım demedim.😁
Bak böyle çocuklar çok kötü şeyler yapar.
Ailesi servetler ödeyerek çeker bunun cezasını.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda çocuğun nasıl deşifre edildiğini görüyorsun.

Cidden arkadaş problemli galiba...
Kardeşim sen 5 saniye öncesine kadar @Silinen üye denen arkadaşı savunuyordun. Gidecek o ne yapacaksa yapacak hadi kurtuldu. Bir siteye DDOS atıp çökertse elimde kanıt var. Onu savunacak kimse yok. Direkt hapis!
Sana dava açacağım demedim.😁
Dostum... Arkadaşı savunduğum mesajı gerçekten çok merak ediyorum, bende mi sıkıntı var çünkü ben göremiyorum öyle bir mesaj.

Bu hack, yasadışı işlere bulaşmak isteyen arkadaşlara önerimi söyleyeyim, internet üzerinde hiçbir zaman %100 anonimlik yakalayamazsınız, siz VPN, Proxy kullandığınızda yasadışı bir şey yaptınız diyelim, Devlet'te bu durumu fark etti, Devlet'in VPN şirketiyle konuşup bu IP'ye nasıl, ne zaman bağlanıldı diye sorması sizi bulmasına yeter. İnternet üzerinden para kazanmak istiyorsanız, yetenekli olduğunuz alanda Udemy, Skillshare üzerinden dersler verebilirsiniz. İyi bildiğiniz bir yazılım diline eğitim seti hazırlayıp satadabilirsiniz.

Ayyıldız Tim'i hafife alarak, siber suçluları desteklemiş kadar oluyorsun.
Al sana 5 tane video izle öğren.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Al bunu da sabaha kadar dinlersin !

@Rashmore

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı