[Site Kapanmış] Mandalinev.com sitesi güvenilir mi?

Arkadalar bende bir ürün aldım sitedim ödemesini havale yaptım adamlar ertesi günü e-fatura kestiler. Ödemeyi şirket hesabından e-ticaret ödemesi olarak yaptım bugün sabaha kadar her şey normaldi adamlarla konuşuyordum hatta üründe indirim olduğu için fiyat farkını iade kestim sohbet konuşmaları da elimde mevcut.

Siz dün siteden birileriyle iletişime geçebildiniz mi? Dünden beri hiç iletişim kurabilen yok çünkü konuşmaların ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar lütfen herkes gerekli yerlere başvuruda bulunsun bir haber falan olacağı yok. Geçmişte trendsiparis.com diye bir sitede de böyle bir olay olmuş adamlar siparişleri toplayıp kaybolmuşlar araştırıp öğrenebilirsiniz.
Lütfen Daha Fazla Beklemeyin
CİMER, SAVCILIK, TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ, Tüketici Bilgi Sistemi (TÜBİS) ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğüne başvurun

Site açık ama sipariş almıyorlar siparişe kapalı çok yoğun bir ilgi olmuş arkadaşlar sanırım uygun olduğu için fiyatları satışları patlamış ve yetişemiyorlar olabilir bi umut :)

Ayrıca dediğim gibi düne kadar benim sipariş işlemleri rutin işliyordu hatta telefonuma gelen mesajlarda aşağıdaki gibi ürünü belki de verdiler kargoya yarın bi kargo gelirse belli olur ona göre size bilgi veririm buradan.

Eki Görüntüle 1574505
Yurtiçi kargo ile çalışıyoruz demişlerdi benim bildiğim yurtiçi kargo ürünü alınca müşteriye takip ve bilgi msjı yolluyor kargodan msj gelen kimse yok msjlarda

Arkadaşlar inşallah biz boşa panik yapıyoruz dur ama biran önce şikayet edersek zaman kaybetmemiş oluruz. Çünkü sitede satılan bir robot süpürgenin Türkiye dağıtıcı dispititörüne yazdım onlarda böyle bir online satış sayfası ile çalışmadıklarını yazmış ama sitede ürünün altında aldık memnunuz gibi yorumlar var üstelik site daha yeni olmasına rağmen yorumlarda 1 yıldır kullanıyorum yazıyor bu bile bir kandırma eğer gerçekten niyetleri iyi ve bu işi başaramamış bile olsalar yaptıkları bir kandırma hertürlü mağdur durumdayız

Ziraat Bankası şirketin bağlı olduğu şube ile görüştüm çok ilgilendiler zaten dün bloke konmuş ama bankamızın sorumluluğunda bir olay değil bloke konulduktan sonra yapılan alışverişler en azından korumaya alınmış olur dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben bugün emniyetin siber şubesine şikayette bulundum. Bir şey dikkatimi çekti çoğunluk havale; polis dediki dolandırılcıclar genelde havale yönetimini seçer. O yüzden havalelerde bu kadar indirim yapmış olabilirler. İnşallah yanılıyoruzdur. Ama borusan lojistikle çalıştıklarını söylediler aradım öyle bir firma ile anlaşmları yokmuş yeni olabilirler falan dediler. Şu an siparişlerdede verilen siparişlerin görünmemeside soru işareti. Bence %60 doladırıcı %40 değil. Halbuki fiyatlarıda çokta uygun değildi. Valla başa gelecek varsa ne kadar dikkatli olursanız olun önüne geçilmiyor.

şikayetvarcomda bu site temsilcisi birisiyle tartışmış ama iadeyi de yapmış; gayet de kendinden, siteden emin konuşmuş ve en sonda da ücret iadesi dekontu bile göndermiş. Anlayamadım, var bi tuhaflık sanki..

Arkadaşlar maalesef site kesin olarak dolandırıcı ve çok iyi oluşturulmuş hala tam olarak inanmayanlar var ben siparişlerim kısmından göremiyorum siparişimi bu sabah vardı ama silinmiş herşey ve ürünlerin satışlarıda şu an görünmüyor telefonlarına ulaşılmıyor verilen resmi adres boş.
Lütfen herkes gerekli şikayette bulunsun yüzlerce insan mağdur edilmiş durumda

Öncelikle merhaba, Mandalinev.com diye bir siteden alışveriş yaptım. Ne denli güvenilir bir sitedir bilmiyorum, fiyatları daha düşük diğer sitelere göre ve eğer alışveriş yapmış ya da fikirleri olan birisi varsa bilgilendirirse çok sevinirim.
Hocam siteyi nereden buldunuz google reklamlarda mı çıktı yoksa Akakçeden fln mı gördünüz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı