[Site Kapanmış] Mandalinev.com sitesi güvenilir mi?

Site sayfasındaki giriş yapma butonları da kalkmış :)) yavaş yavaş görünmez olmaya başlar çok geçmeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bankaya harcama itiraz dilekçesi verdim. Ek olarak savcılığa suç duyurusunda bulundum. Vakit kaybetmeden siz de yapın arkadaşlar

Ben bankaya harcama itiraz dilekçesi verdim. Ek olarak savcılığa suç duyurusunda bulundum. Vakit kaybetmeden siz de yapın arkadaşlar
Ödemeyi nasıl yaptınız k. Kartı ise 24 saat içinde bi şansınız var ama havale ise para direk hesaba geçiyor adamlarda kasayı boşalttığında para gitmiş demektir

Bunları bende yaptım ama hesabı boşalttıkları için para uçtu bile

Merhaba arkadaşlar ben bugün emniyetin siber şubesine şikayette bulundum. Bir şey dikkatimi çekti çoğunluk havale; polis dediki dolandırılcıclar genelde havale yönetimini seçer. O yüzden havalelerde bu kadar indirim yapmış olabilirler. İnşallah yanılıyoruzdur. Ama borusan lojistikle çalıştıklarını söylediler aradım öyle bir firma ile anlaşmları yokmuş yeni olabilirler falan dediler. Şu an siparişlerdede verilen siparişlerin görünmemeside soru işareti. Bence %60 doladırıcı %40 değil. Halbuki fiyatlarıda çokta uygun değildi. Valla başa gelecek varsa ne kadar dikkatli olursanız olun önüne geçilmiyor.
Banada yurtiçi ile çalışıyoruz denmişti 🙄

Arkadaşlar hiç soran var mı Yurtiçi Kargo'ya? Bir tane bile kargoları olmuş mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir umut haber bekliyoruz sanki dolandırılma değil de başka bir şey olabilir diye. bi haber sitesinde aşağıdaki yazıyı buldum şirket yetkilisi vs de yazıyor İpek Şanoğlu diye biri.

Bankaya talebimi yaptım bankanın sonuçlanmasını bekliyorum. Eğer banka tarafından çözemezsek ilamsız icra takibi başlatacağım.

Bu arada tüketici hakem heyeti bu konulara bakmıyor boşuna oralarda zamanınızı kaybetmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı