[Site Kapanmış] Mandalinev.com sitesi güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Site kapatıldı gözüküyor ama ben girdiğimde siteye hesabıma verdiğim sipariş bile kaldırılmış yani sitede gene işlem yapıyolar bu nasl bir dolandiricilik yahu bu nasıl bir e ticaret guvenligı.

Site kapatıldı gözüküyor ama ben girdiğimde siteye hesabıma verdiğim sipariş bile kaldırılmış yani sitede gene işlem yapıyolar bu nasl bir dolandiricilik yahu bu nasıl bir e ticaret guvenligı.

Yani bir de etbise kayıtlı bir site.

Hesaplar boş banka ne yapabilir ki.

Devlet bütün bu paypal‘ı yasakladı coin şirketlerine TR de ofis açtırdı, bütün önlemleri aldı yani, hadi o zaman bizim paramızı da bulsun bir zahmet, adamlar bavullara kaçmadılarsa tabii.

Bu adamları bulamazlar büyük ihtimal peşine bile düşmezler birkaç IP araştırırlar bulurlarsa dava açılır ama tabii bulurlarsa bunlar kim bilir nasıl bir ağ üzerinden yapıyolar bunları Türkiye'de bile değillerdir.

Arkadaşlar ben şimdi banka ile görüştüm. Hesapları şirket hesabı imiş o yüzden sorun yaşamayabilirsiniz dediler. Bi talep oluşturduk onlara ulaşmaya çalışacaklar iade işlemi onaylanırsa ödeme geri iade yapılacak onaylanmaz ise yasal yollara başvuracağız yapacak birşey yok :)

Bu arada adamlar her prosedürü yerine getirmişler bence beceremeyip bu işin altından kalkamamış olabilirler.

1668597687494.png

Arkadaşlar ben şimdi banka ile görüştüm. Hesapları şirket hesabı imiş o yüzden sorun yaşamayabilirsiniz dediler. Bir talep oluşturduk onlara ulaşmaya çalışacaklar iade işlemi onaylanırsa ödeme iade yapılacak onaylanmaz ise yasal yollara başvuracağız yapacak bir şey yok :)

Bu arada adamlar her prosedürü yerine getirmişler bence beceremeyip bu işin altından kalkamamış olabilirler.

Eki Görüntüle 1574466

Yani bende de öyle biz izlenim var ama bakalım...

Site halen aktif görünüyor bende hocam, kaçtır denedim hatta.

Yani bende de öyle biz izlenim var ama bakalım...

Site halen aktif görünüyor bende hocam, kaçtır denedim hatta.
Site açık ama sipariş almıyorlar siparişe kapalı çok yoğun bir ilgi olmuş arkadaşlar sanırım uygun olduğu için fiyatları satışları patlamış ve yetişemiyorlar olabilir bi umut :)

Ayrıca dediğim gibi düne kadar benim sipariş işlemleri rutin işliyordu hatta telefonuma gelen mesajlarda aşağıdaki gibi ürünü belki de verdiler kargoya yarın bi kargo gelirse belli olur ona göre size bilgi veririm buradan.

1668600427401.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı