[Site Kapanmış] Mandalinev.com sitesi güvenilir mi?

Arkadaşlar herkese cevaplarınız için teşekkür ederim ben Apple Watch 7 45mm cellular modelini aldım Trendyol ve diğer yerlerde 8600+ fiyatlar var ama burası cazip geldi arada iyi fark var şu an kargoya verildi olarak görüyorum ve her gelişmede SMS geliyor burada bir sorun yok ancak beni kıllandıran nokta 75 TL'lik ilk sipariş indirimi varmış bunu satın alımdan sonra gördüm ve canlı desteğe sordum bana IBAN numaranıza gönderilir dediler bu beni çok düşündürdü.

Kargoya pazartesi verilmiş dediniz, geldi mi teslim aldınız mı?

Kargoya pazartesi verilmiş dediniz, geldi mi teslim aldınız mı?
Şaka yapıyor olmalısınız? Güzel şaka ahaha :) Allahım ciddi soruyorsanız bunu kriz geçiririm burada. Burada 100+ insan dolandırılmış hala teslim aldınız mı diyorsunuz?

Arkadaşlar beraber hareket edilecekse edelim whatsapp grupları kuruldu falan diyorlardı bizde ne gerekiyorsa yapalım

Telefon siparişi verdim 11 Kasım'da. Parayı da yatırdık hesaplarına. Pazartesi bir mesaj attılar, barkot oluşturuldu diye. Başka bir şey yok. 8 gündür bekliyorum, dönüş de yok. Kıllanmaya başladım vallahi😐

Telefon siparişi verdim 11 Kasım'da. Parayı da yatırdık hesaplarına. Pazartesi bir mesaj attılar, barkot oluşturuldu diye. Başka bir şey yok. 8 gündür bekliyorum, dönüş de yok. Kıllanmaya başladım vallahi😐
Biraz daha bekleyin hocam, kıllanmak için daha erken. 🤡

Bende bu siteden Tecno Camon 18P telefon alacaktım hatta Ankara'da yaşadığımdan ürün fiziki mağazalarında duruyor ise gidip almam için aramıştım telefona çıkan beyefendi internet satışı olduğunu söylemişti bende ürünü yarın bir gün alırım diye sepete eklemiştim. Fakat ürünü sepete atıp unuttuğum için üst üste "Almanız için son şans" diye mail atmıştı. Bende kıllanarak ürünü sepetten silmiştim. Birkaç hafta sonra ise vurgun yaptıklarını haberini okudum gerçekten ucuz yırtmışım. Dolandırılan arkadaşa ise geçmiş olsun. Umarım adalet yerini bulur.

1668958252260.png
1668958252260.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı