Boşluk kullanımlarını geliştirmen gerek. Footer kısmındeki linkler çok yakın. Yazılımlarımız bölümündeki padding değerleri artmalı. Bölümler birbirine çok yakın, uzaklaşmalı.Bu arada sitenin eski hali o resimler yeni hali böyle;
Tridy ve Slayer'i kesin kullanacağım gibi
Boşluk kullanımlarını geliştirmen gerek. Footer kısmı çok yakın. Yazılımlarımız bölümündeki padding değerleri artmalı. Bölümler birbirine çok yakın, uzaklaşmalı.
Renkler gayet güzel olmuş. Koyu renkleri uydurmak kolay değildir, başarılı. Font belki daha şık olabilir. Lato fontuna bakabilirsin.Başka bir öneriniz var mı hocam? Daha yapım aşamasında olduğu için değiştirebilirim.
Renkler gayet güzel olmuş. Koyu renkleri uydurmak kolay değildir, başarılı. Font belki daha şık olabilir. Lato fontuna bakabilirsin.
Footer kısmındaki linklerin aralarını açmalıyım dediğiniz üzere.
Sanırım böyle daha iyi oldu.
Eki Görüntüle 957712
Merhabalar arkadaşlar, yakın zamanda sitemi açacağım, site tasarımım nasıl? Görüşlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 906623
Eki Görüntüle 906624
Eki Görüntüle 906625
Çok şık sade ve güzel. Satmayı düşünüyorsan satamazsın ama.
Hocam HTML'i bitirdim CSS için kaynak arıyorum, öneriniz var mıdır?
Peki hocam önerebileceğiniz ücretsiz kaynak var mıdır?Site kendi sitem zaten. Satmayı düşünmüyorum.
![]()
Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi
Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Corewww.udemy.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.