Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 17 26 Aralık 2021 #1 Selamlar, ben bugün internette dolaşırken bir flash oyun sitesine girdim ve siteyi kapatmayı unuttum. Site açıkken Epic Games Launcher'a giriş yaptım ve site benim şifremi almış mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2021
Selamlar, ben bugün internette dolaşırken bir flash oyun sitesine girdim ve siteyi kapatmayı unuttum. Site açıkken Epic Games Launcher'a giriş yaptım ve site benim şifremi almış mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Çözüm oynozan 26 Aralık 2021 Alamaz. Sitelerde keylogger olabilir ama bu sadece o site içerisinde geçerli. Diğer sitelerde veya uygulamalarda yaptığını algılayamaz.
Alamaz. Sitelerde keylogger olabilir ama bu sadece o site içerisinde geçerli. Diğer sitelerde veya uygulamalarda yaptığını algılayamaz.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2021 #2 Alamaz. Sitelerde keylogger olabilir ama bu sadece o site içerisinde geçerli. Diğer sitelerde veya uygulamalarda yaptığını algılayamaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Alamaz. Sitelerde keylogger olabilir ama bu sadece o site içerisinde geçerli. Diğer sitelerde veya uygulamalarda yaptığını algılayamaz.
KS KS Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 17 26 Aralık 2021 #3 oynozan dedi: Alamaz. Sitelerde keylogger olabilir ama bu sadece o site içerisinde geçerli. Diğer sitelerde veya uygulamalarda yaptığını algılayamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yine de şifremi değiştirdim. Artı 0 Eksi
oynozan dedi: Alamaz. Sitelerde keylogger olabilir ama bu sadece o site içerisinde geçerli. Diğer sitelerde veya uygulamalarda yaptığını algılayamaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yine de şifremi değiştirdim.