Sitelerin virüslü olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Bu arada Youtube'da şarkı dinlerken bir linke tıkladım yanlışlıkla, video altında çıkan bir reklama tıkladım. Bu tarz şeyler riskli olabilir mi? @er36po @MF
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bir şey olmaz... Zaten mevcutta bir virüs programı kurulu ve aktif ise zararlı reklamları, sitelere girişi engelliyor.
Tabi bunu 10'larca kez Youtube reklamlarını tıklayan birisi olarak yazıyorum.
Siz eğer dediğimiz gibi, Kaspersky kurdu iseniz o tarz durumlardan hiç çekinmeyin, Kaspersky kesinlikle zararlı siteleri, reklamları engelliyor.

Ayrıca, güvenlik konusunda uzman olan arkadaşlar, dediğim gibi @Murat5038 ve @THE_MILLER'dir. Yani bu tarz sorularınızı onlara yöneltirseniz daha sağlıklı cevap alırsınız :)
 
Bu arada Youtube'da şarkı dinlerken bir linke tıkladım yanlışlıkla, video altında çıkan bir reklama tıkladım. Bu tarz şeyler riskli olabilir mi? @er36po @MF
Google reklamları ise sorun çıkartacak bir reklam çıkmaz karşına. Tarayıcı virüsü veya bilgisayarında farklı bir virüs varsa Google dışında tuzak reklamlar görüntülenebilir.
Bu konuda dikkatli olmakta fayda var.
 
Şu an satın alamadım ama bilgisayara bugün yeniden format atmıştım. Birden olunca sormak istedim. Youtube videosu izlerken video altında reklam gözükmüştü birden.

Yeni formattan sonra oldu.
 
Bir şey olmaz. Zaten olmuş olsa; yeni format atılmış bir PC'de rahatlıkla anlaşılır virüs olduğu.
Reklam virüsleri özellikle interneti yavaşlatır ki bu çok kolay bir şekilde anlaşılıyor.
Ama kesinlikle virüs programını kurup PC'nizi ayrıntılı bir şekilde taratın.
 

Geri
Yukarı