Sitem hakkında öneriler

Web geliştirme konusuna çok hakim olmadığım için dün geceden beri uğraşıyorum. 2 farklı temadan sonra buna geçtim, haliyle yoruldum ve gözden kaçan yazım hataları olmuş bunları düzelttim teşekkürler.

Logo kısmını ilk baş da söyledim, kendime geldiğim vakitte ona da el atacağım.
 
"Neler yapabilirim?" kısmı biraz düzensiz olmuş bence.

Etkileyici olması adına "...sağlayabilirim" tarzı maddeler tek bir cümle ile bağlanarak sıralanmış fakat bence "...hazırlanmasını" gibi parça parça yazılacağına tertipli olması adına o doğrultuda spesifik bir cümle yazılıp ilgili maddeler "Microsoft Windows üzerinde teknik destek sağlayabilirim", "Grafik tasarım üzerinde ihtiyaç duyulan çalışmaların hazırlanmasını sağlayabilirim" gibisinden düzenli tutulmalı.

Yazım hataları içeren ve akış gereği tertipli olmayan cümleler mevcut. Bu cümleler gözden geçirilmeli. Edat ve bağlaçtan önce/sonra virgül kullanımı, bağlaç olan de/da ve ek olan -de/-da yazımlarındaki hatalar, zarf fiilin ardından getirilen virgüller ("belirleyip" denmesinin ardından virgül konması gibi) biraz göze çarpıyor.

Sağ tarafta bulunan "Sayfa başı" kısmı biraz daha büyük olmalı bence zira çok da belli olmuyor gibime geldi. Şahsen biraz geç gördüm. Belki de boyutu olması gerektiği kadardır fakat bilemiyorum.
 
Son düzenleme:
Çok iyi olmuş. Site içeriğini okumadım ama yazıları bir tık büyütebilirsin bence. "One page scroll" özelliğini kullanman güzel olmuş.
 
Siteniz güzel görünüyor. Sadece Capture.PNG 1200px'e bir mediaquery ekleyip resimleri saklarsanız daha güzel olur.
 
Sitenin mor rengi biraz fazla göz ağrıtan cinsten. Bence daha okunaklı bir renk paleti yakalanabilir. Logo bir tık ufak kalmış gibi. Animasyonlar falan oldukça iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı