Sitem nasıl olmuş? (versiyon 2.0)

Ecmel

Megapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Front-End Developer
Arkadaşlar önceden video ile paylaşım yapmıştım ve sitemin ilk versiyonu tanıtmıştım. Ondan sonra bayağı bir değişiklik ve tasarım güncellemesi yaptım. İlk halinden eser kalmadı. Linki koyuyorum bakıp yorum yaparsanız mutlu olurum.
Not: Sitenin şu an domain ve hostingi geçicidir. Site adında bir domain ve hostinge birkaç haftaya geçiş yapılacaktır.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Birkaç güncellemeyi yarın getireceğim. Birkaç eksik var. Fakat şu an çalışan bir demo olarak sayabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek lisesi? Çok güzel olmuş. Başarılar bu arada.
1613603774094.png

Onu da bir sonraki güncelleme ile ekleyeceğim.

Bir sonraki güncelleme ile eklenecekler listesine eklendi. Teşekkürler.
Site logosuna tıklayınca ana sayfaya gidilmeli bence. Alışılmış arayüz çünkü. Birde web tasarım ile ilgili önemli bir altın kural vardır. Menülerle asla oynama. Aynı kalsın. İletişimde olsak bile iletişim gözüksün. İnce düşünmüş olabilirsin ama kullanımı çok etkiler. Hem göz için.

Selam, Banner'ı text yapmışsın. Onu görsel bir logo olarak tasarlamayı dene. Daha profesyonel duracak. İndex'e link koyarsın.

İndex'te bulunan alt kategori sayfalarının resimlerine de linkleri koy.

Mobil tarafta uyumluluk sorunun var. Site Mobile uygun değil bence o ibareyi şimdilik kaldır.

İletişim sekmesinde şuraya ulaşabilirsiniz yerine bulunan linki koysan daha hoş olur. İletişim bölümünde sss sayfasına geçişte bulunmamakta.

İlk developmentta bunları ekle/geliştir.

Site logosuna tıklayınca ana sayfaya gidilmeli bence. Alışılmış arayüz çünkü. Birde web tasarım ile ilgili önemli bir altın kural vardır. Menülerle asla oynama. Aynı kalsın. İletişimde olsak bile iletişim gözüksün. İnce düşünmüş olabilirsin ama kullanımı çok etkiler. Hem göz için.
O fikir de aklımda çoğu arkadaşım demişti yarın onu düzelteceğim.
Selam, Banner'ı text yapmışsın. Onu görsel bir logo olarak tasarlamayı dene. Daha profesyonel duracak. İndex'e link koyarsın.

İndex'te bulunan alt kategori sayfalarının resimlerine de linkleri koy.

Mobil tarafta uyumluluk sorunun var. Site Mobile uygun değil bence o ibareyi şimdilik kaldır.

İletişim sekmesinde şuraya ulaşabilirsiniz yerine bulunan linki koysan daha hoş olur. İletişim bölümünde sss sayfasına geçişte bulunmamakta.

İlk developmentta bunları ekle/geliştir.
Dediğiniz uyumluluk da bir sorun var onu fark ettim. O dediğiniz iletişim gibi bölümleri yarın düzelteceğim.
Site adını okul, ders, matematik ile alakalı yaparsanız daha çok kişi çeker bence.
Site domaini şuanda geçici değiştirilecek zaten.
Öncekine göre çok daha geliştirmişsiniz. Başarılar.
Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı