Ağlamalar bitti ise durun ve bekleyin. Zırlamalar şampiyonluğu elimizden almanıza yetmeyecek.
İptal edilen Gold'e son pozisyonda robin yalçın'in ayağı, Nelsson'un omzundan ve Boey'in ayağından önde.
![]()
Daha önce benzer pozisyonda Galatasaray'ın golü iptal edilmiş ve Galatasaray Türkiye kupasından elenmişti.![]()
Kalecinin arkasında kalan adam ofsaytı bozmaz. Kepa'nın Chelsea maçın da aynı pozisyonu yaşadı isterseniz bakabilirsiniz.
Erdem Timur zaten bununla ilgili açıklamalarını yaptı zaten.
Kırmız dediğiniz pozisyon da sacha Boey'in ayağı doğal konumun da. Sivaslı futbolcu geriden gelerek kafasını ayak mesafine kadar sokuyor. Sarı kart verilmesi bile skandal!
Tek derdi Galatasaray olanlar aşağıdaki pozisyonları inceleyebilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ağlayın ve 23. şampiyonluğumuzu izleyin.Zamanında Galatasaray dışında 17 kulübün imzaladığı kulüpler birliği gönderisini ne çabuk unuttunuz?
![]()
Ağlamalar bitti ise durun ve bekleyin. Zırlamalar şampiyonluğu elimizden almanıza yetmeyecek.
İptal edilen Gold'e son pozisyonda robin yalçın'in ayağı, Nelsson'un omzundan ve Boey'in ayağından önde.
![]()
Daha önce benzer pozisyonda Galatasaray'ın golü iptal edilmiş ve Galatasaray Türkiye kupasından elenmişti.![]()
Kalecinin arkasında kalan adam ofsaytı bozmaz. Kepa'nın Chelsea maçın da aynı pozisyonu yaşadı isterseniz bakabilirsiniz.
Erdem Timur zaten bununla ilgili açıklamalarını yaptı zaten.
Kırmız dediğiniz pozisyon da sacha Boey'in ayağı doğal konumun da. Sivaslı futbolcu geriden gelerek kafasını ayak mesafine kadar sokuyor. Sarı kart verilmesi bile skandal!
Tek derdi Galatasaray olanlar aşağıdaki pozisyonları inceleyebilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ağlayın ve 23. şampiyonluğumuzu izleyin.Zamanında Galatasaray dışında 17 kulübün imzaladığı kulüpler birliği gönderisini ne çabuk unuttunuz?
![]()
Aynen geçen sezon Konferans ligin de Slavia praga 6-4 yenilen takım için büyük laflar bunlar.Bu arkadaş çok objektif bakmış tam bir Galatasaray'lı gibi bakmış nelsonun pazusu direk le aynı mesafede bunu geçtim adam kalecinin görüşünü falanda kapatmıyor Muslera yerde 180 derece dönmüş bunları geçtim bir de sarı kart skandal demiş bence sivaslı oyuncu ceza almalıydı intihara teşebbüs etmiş nasıl olurda Galatasaray'lı oyuncu sarı kart görmüyor Galatasaray'lı objektif kardeşlerimle aynı şeyleri konuştuk burada çirkeflik holiganlık Türk futbolunun geldiği nokta var zaten gelişemiyoruz iyice batıcaz Galatasaray'ı daha ligde çok taşırsılar Avrupa'da ülke puanını yerle bir ederler geçen sene 1 0 0 0 gibi Avrupa macerasını noktalayan Galatasaray net bir skor bile alamadı UCL de 40 maçta 3 galibiyet.
Aynen geçen sezon konferans ligin de slavia praga 6-4 yenilen takım için büyük laflar bunlar.
İşinize gelirse.
İlk golden konuşmuyor muyuz? Pozisyona ofsayt diyen bir tane yorumcu ve eski hakem görmedim. Kurallara göre de pozisyon ofsayt değil. Bu pozisyonun tartışmaya açık olduğunu da düşünmüyorum, her şey ortada.Ofsayt kararı doğru hocam. Kuralları inceleyin derim. Galatasaraylı falan değilim.
Evet hatta aynısı GS'ye de Alanya maçında olmuştu kupada.İlk golden konuşmuyor muyuz? Pozisyona ofsayt diyen bir tane yorumcu ve eski hakem görmedim. Kurallara göre de pozisyon ofsayt değil. Bu pozisyonun tartışmaya açık olduğunu da düşünmüyorum, her şey ortada.
Sivaslının ayağı ile Nelsson'un formasının kol kısmı (geçerli olan kısım) aynı hizada tamamen, bu gayet açık. Onun dışında da bir tane bile ofsayta yöneltebilecek pozisyon yok. Son adam-kaleci değişimlerine göre söylüyorum tabii ki.Evet hatta aynısı GS'ye de Alanya maçında olmuştu kupada.
Arada oluyor ve çoğunlukla karar değiştirilme sebebi, VAR'da da bir hakem var ve pozisyonu o görüyor yanlış karar olduğu sürece dahil oluyor.Pozisyon iptal edildi çünkü hakem VAR'a çağrıldı. VAR'a çağırılıp kararını değiştirmeyen bir hakem görmedim ben şu ana kadar.
Bu pozisyonu bile savunanlar var ya; hakem maçı düzgün yönetse eleştireceksiniz, sırf sizin aleyhinize kararlar verdi diye, kötü yönettiğinde de susacaksınız, sırf sizin lehinize kararlar verdi diye.Arada oluyor ve çoğunlukla karar değiştirilme sebebi, VAR'da da bir hakem var ve pozisyonu o görüyor yanlış karar olduğu sürece dahil oluyor.
Neyse. Kayrılmış İstanbul takım taraftarlarıyla tartışmayacağ
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.