Ankara'da yaşıyorum ve 2-3 yıldır kullandığım ASUS ROG G712LW model bilgisayarımla ısı sorunları yaşıyorum. En basit Online oyunlarda bile FPS droplar oluşmaya başladı. Sıvı metal macun ve genel bakım için Ankara'daki ASUS yetkili servislerine tek tek ulaştım ancak hiçbiri sıvı metal macun sürmediklerini belirtip kullandıkları macun markalarını ve bakım fiyatlarını yazmakla yetindiler.
Bilgisayarımı kargo ile İstanbul'a göndermeyi ve orada bakım ve macun işlemlerini yaptırmayı düşünüyorum ancak ulaştığım kişiler de Ankara'da iletişimde bulunduklarımdan farklı değildi.
Daha önceden herhangi bir bilgisayarın içini açıp herhangi bir işlem yapmadığım için benim yapmam olasılıklar dahilinde değil. Bu işlemi yapan herhangi büyük bir firma ya da bilindik bir yer var mı? Bir türlü güvenilir bir yer bulamadım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bilgisayarımı kargo ile İstanbul'a göndermeyi ve orada bakım ve macun işlemlerini yaptırmayı düşünüyorum ancak ulaştığım kişiler de Ankara'da iletişimde bulunduklarımdan farklı değildi.
Daha önceden herhangi bir bilgisayarın içini açıp herhangi bir işlem yapmadığım için benim yapmam olasılıklar dahilinde değil. Bu işlemi yapan herhangi büyük bir firma ya da bilindik bir yer var mı? Bir türlü güvenilir bir yer bulamadım.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.