Sıvı soğutma doğru mu takılmış?

Fanlar içeri doğru üflüyor gibi algılıyorum, eğer öyleyse montaj yanlış.

Hocam teknik servise sordum doğru takılmış diğer türlü hava sıkışır dedi sıvı soğutma içeri çekecek diğer arkadaki egzoz fan dışarı atacak dedi.

Arkadaki egzoz fana bak içeri mi üflüyor dışarı mı?

Şu an RPM düşük ama kasanın içinden hava tutunca dışarı üflüyor gibi duruyor.

Hocam teknik servise sordum doğru takılmış diğer türlü hava sıkışır dedi sıvı soğutma içeri çekecek diğer arkadaki egzoz fan dışarı atacak dedi.

Kasanın ön tarafına monte ettikleri için bu şekilde yapmışlardır. Ön fanlar hem de kasa fanı görevi görüyor. Sıcaklıklar iyiyse bu şekilde kullanmaya devam, yapacak bir şey yok.

Intake likidler de var exhaustlar da. Senin soğutma intake olabilir sorun değil.

Vallahi hocam fotoğrafı attım sorun yok dedi havayı içeri çekecek arkadaki egzoz fan ise dışarı atacak dedi bu kadar.

Arkadaki egzoz fana bak içeri mi üflüyor dışarı mı?

Hocam sizinkini de attım örnek olarak bu böyle benim neden böyle değil diye böyle bir cevap geldi ne kadar doğru bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_23.png
    Screenshot_23.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 46
Vallahi hocam fotoğrafı attım sorun yok dedi havayı içeri çekecek arkadaki egzoz fan ise dışarı atacak dedi bu kadar.

Hocam sizinkini de attım örnek olarak bu böyle benim neden böyle değil diye böyle bir cevap geldi ne kadar doğru bilmiyorum.

Benim montaj hatalı evet ama üste takamadık mecbur alt tarafa taktık benim arkada ki fanın çıkışını dışarıya vermedim gerek görmedim bir de etkilemiyor sıcaklık oranını benim soğutması gayet iyi.

Sıcaklık ölçümü yap işlemci yiyen bir oyunda, sorun yoksa intakedir, problem yoktur.

Vallahi hocam genelde 70-80 arası takılıyor ama OCCT ile vs teste sokarsam 90 görüyor işlemcim yazıyor zaten sıvı soğutma markasıda var arkadaşlar biraz silikon farkı var dediler bana ama. D

Vallahi hocam genelde 70-80 arası takılıyor ama OCCT ile vs teste sokarsam 90 görüyor işlemcim yazıyor zaten sıvı soğutma markasıda var arkadaşlar biraz silikon farkı var dediler bana ama. D

80 mi benim sıcaklık Max 35'i geçmiyor yüksek grafik oyunlarda. :D

CPU 70 derece ise sorun yok. 80'i geçmediği sürece rahat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı