Sıvı soğutma fan yönü doğru mu?

Koltuk

Decapat
Daha fazla  
İyi günler. Radyatör fanım doğru mu yanlış mı bilmiyorum yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 20240804_165741.jpg
    20240804_165741.jpg
    283,3 KB · Görüntüleme: 70
Biraz daha uzaktan çekip gönderir misin

Ters takmışsın gibi görünüyor

İyi günler. Radyatör fanım doğru mu yanlış mı bilmiyorum yardım eder misiniz?

Düzeltme: Kasanın önündeyse bu montaj mecburiyetten doğru denilebilir. Dikkatli bakınca önde gibi duruyor.

Öneri: Fanları ters çevirip üste montajlamak daha doğru bir hava sirkülasyonu oluşturacaktır. Böyle bir radyatörün kasanın önünü kapatması içeriye girecek havayı büyük oranda kısıyor.

Düzeltme: Kasanın önündeyse bu montaj mecburiyetten doğru denilebilir. Dikkatli bakınca önde gibi duruyor.

Öneri: Fanları ters çevirip üste montajlamak daha doğru bir hava sirkülasyonu oluşturacaktır. Böyle bir radyatörün kasanın önünü kapatması içeriye girecek havayı büyük oranda kısıyor.

Soğutma kasanın üstüne sığmıyor ya da ben yapamadım borular sert olduğu için zorluyor soğutma kasanın önünde kasanın önünde 3 fan daha bulunuyor bende düşündüm kasanın tepesine takmayı ama sığmadı dediğim gibi fanlar kasanın içine hava girecek şekilde diğer türlü kasanın dışına vermesi içinde taktım ama bu sefer kasanın önündeki fanlar ile çakışıyordu ondan değiştirdim zaten yakında hava soğutma alacağım beni 1-2 hafta götürse yeter zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı