Sıvı soğutma işlemci sıcaklığı normal mi?

Bichney

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. İşlemci, ekran kartı, HDD, SSD sıcaklıkları normal derecede. Ama anakart yük altında 75-80 dereceleri bulduğu için acaba montajda bir yanlışlık mı yaptım sorusu kafama takıldı. Bu sıcaklıklar normal mi değil mi onu da bilmiyorum. Thermaltake versa N23 model kasa ile beraber Dark aquaforce W120 kullanıyorum. Kasa içindeki hava akışının doğru olup olmadığına bir türlü emin olamıyorum. Kitapçıkta da göstermiyor. Bir çok video izlememe rağmen bu tipteki bir modelle karşılaşmadım. Çünkü radyatörün hem arkasında hem de önünde fan bulunuyor. Şu an kasadaki 4 adet fan da bu yöne doğru takılı. Önde 2 adet kasa fanı, radyatörün arkasında ve önünde 1 adet sıvı soğutmalı işlemci fanı mevcut. Kasanın üstünde fan takabileceğim bir yer yok. Fanların yönü konusunda yardım bekliyorum. Fotoğrafı şöyle bırakıyorum.

Edit: Konu başlığı neden sıcaklık olarak değiştirildi anlamadım. Soru kasa fanlarının yönüydü

97515228_343858723255099_8524187284172439552_n.jpg

Bütün olasılıkları deneyerek 3 saatin sonunda problemi çözdüm. Konu kilitlenebilir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı