Sıvı soğutma önerisi

wolfuztein

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Anaokulu Öğretmeni
i7 7700K işlemcim var radyatörü aşırı tozlandı. İşten pek anlamıyorum söküp temizlemekle uğraşmak yerine kasa + Liquid soğutucu alacağım şu an elimdeki sıvı soğutucu ama oyunlarda sıcaklıklar 70 - 80 - 86 derece görüyor droplar yiyorum. Düzeltebilmek için bir üst segment daha parça alacağım şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

360 MM:
veya

Ekran kartınızın dik durmasını isterseniz (32 CM'den kısa olmalı) ve görsel olarak hoş bir sistem isterseniz:

Sade:
veya

Tercih size kalmış hepsi alınabilir.

360 MM:
veya

Ekran kartınızın dik durmasını isterseniz (32 CM'den kısa olmalı) ve görsel olarak hoş bir sistem isterseniz:

Sade:
veya

zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim
360 mm:
Veya.

Ekran kartınızın dik durmasını isterseniz (32 Cm'den kısa olmalı) ve görsel olarak hoş bir sistem isterseniz:

Sade:
Veya.

www.qp.com.tr

Corsair 275R Airflow Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası bu kasada karar kıldım. Çok hoşuma gitti umarım hava sirkülasyonu da iyidir.
360 MM:
veya

Sade:
veya

SilverStone marka daha önce kullanmadım, acaba cooler master ve corsair mı baksam sıvı soğutma da siz daha önce kullandınımız belirtmiş olduğunuz markayı biraz bilgi verebilir misiniz? Rica etsem.

Son düzenleme:
SilverStone'da köklü bir markadır. Corsair tabi ki daha revaçta bir performans sunar lakin en etkin 3-4 derece fark eder. Fiyat farkına değeceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı