Sıvı soğutma su kaçırır mı?

TheThug

Picopat
Katılım
19 Ağustos 2020
Mesajlar
241
Arkadaşlar internette çok fazla böyle problem gördüm.

Adam sıvı soğutma almış fakat su kaçırmış.

Sizce sıvı soğutma sistemi sıkıntılı mı?
 
Hangi marka model? Bilindik, markalaşmış olan modellerin (Corsair, Arctic, CM vs.) kapalı soğutma sistemlerinde sızdırmaz fakat radyatör delinmişse veya hortum delinmişse sızma yapar onlara dikkat edilmesi gerekir. Ayrıca içindeki sıvı "saf" sıvı olduğu için bileşenlerine zarar görmez.
 
Cooler Master ve Corsair gibi kaliteli markalarda böyle sorunlar olmuyor. 5-6 senedir aynı sıvı soğutmayı sorunsuz kullananları biliyorum.
Sıvı soğutmanızı marka model olarak atar mısınız hocam bende sıvı soğutma alacağımda.Cooler Master sıvı kaçırmasında zararını karşılıyorlar ama faturan ve o eşyaların faturası elinde bulunmak zorunda.
 
Nadir de olsa kaçırır, ama daha yaygın problemlerden biri pompanın bozulmasıdır. Üst kalite hava soğutucular ortalama sıvı soğutuculardan ucuz olduğu için ben hava öneriyorum. En kalitelisini alıp overclock yarışmalarına hazırlanmayacaksan pek bir esprisi yok sıvı soğutucunun, estetik sebeple alıyorlar insanlar genelde. Daha üstün değil performans olarak, hatta kaliteli Noctua soğutucular sıvı soğutucuların çoğundan daha iyi.
 

Geri
Yukarı