Sıvı Soğutma Tier List

Gözüm H80i V2'i görmedi. :(
SSS kısmında belirttiğim üzere Türkiye'de kolayca bulunabilecek bir model değil.

Bunu da görmek isterdim. Fiyatı gerçekten çok ucuz ve performansını merak ediyorum.

Tabii koymamanda sorun yok çünkü hakkında bilgi bulmak zor.
Teşekkürler. Aslında Aigo Darkflash Twister yazınca birçok video çıkıyor fakat hiç ilgimi çekmemişti. İleriki zamanlarda bunun için özel bir konu açabilirim.
 
Neden her şeyin bir Tier List'i var?
Hocam, sizde farkındasınız; yurt dışı odaklı bir tabir. Bizim ülkemizde kalite kontrol mantığı, yayıncının aldığı reklama göre şekilleniyor. Zira bazı ürünlere daha rahat ulaşabilen kuruluşların yaptıkları incelemeler doğrultusunda oluşturulan listeleri dikkate alınabilir görüyorum. "Bu Gamepower ürün var ya!? Cillop!" mantığı çok sıkıntılı.
 
Hocam, siz de farkındasınız; yurt dışı odaklı bir tabir. Bizim ülkemizde kalite kontrol mantığı, yayıncının aldığı reklama göre şekilleniyor. Zira bazı ürünlere daha rahat ulaşabilen kuruluşların yaptıkları incelemeler doğrultusunda oluşturulan listeleri dikkate alınabilir görüyorum. "Bu Gamepower ürün var ya?! Cillop!" mantığı çok sıkıntılı.
Maalesef. Sevdiği yayıncı Izoly hazır sistem önerdi diye diğer markaların çöp olduğunu iddia edenler var. Senin dediğin koyunları eğitmesi zor. Bu, daha çok az bilgisi olup kaynak almak isteyenlere yönelik denebilir.

SilverStone Tundra serisi eksik.
Aslında Türkiye'de pek yok fakat ekledim.
 
1100 liraya X72 satılıyordu, kalite anlamında Corsair'le NZXT başabaş giden iki marka. Şöyle belirteyim, kasanın altına ve pompayı da en yukarıdaki eleman olacak şekilde bağlamama rağmen ses gelmiyor, su akma sesi gelmiyor. Bu da içeri hava kaçmadığını ve uzun süredir böyle olması da malzemesini kanıtlıyor. 5-6 yıl garanti de kanıtı.
RGB'ye takılanlar için logo koymuşlar, fanlar renkli olmasa da statik basınç vs fark atıyor:D
 
Bunu da görmek isterdim. Fiyatı gerçekten çok ucuz ve performansını merak ediyorum.

Tabii koymamanda sorun yok çünkü hakkında bilgi bulmak zor.
120mm modelini kullanıyorum hocam, işlemcim bugüne kadar 70 dereceyi görmedi. Bu arada i7 10700F kullanıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı