Sıvı soğutucu montajı kolay mı?

@Hd6850 Bilmeyen birisi takmadan önce birkaç videoya bakar, olayı anladıktan sonra da birilerinin yardımı ile rahatça takar. Sanki soğutma takmıyor da OC yapıyormuş gibi "bulaşmayın" demişsiniz. Bende hayatımda 2 kere taktım, ilkini takmadan önce bir sürü videoya baktım ve az zorlansam da tek başıma taktım. Arkadaşa çok zormuş gibi göstermeniz hoşuma gitmedi yani.

Katılıyorum bilmiyorsanız korkmanıza gerek yok kimse annesinin karnında öğrenmiyor.

@Hd6850 bilmeyen birisi takmadan önce birkaç videoya bakar, olayı anladıktan sonra da birilerinin yardımı ile rahatça takar. Sanki soğutma takmıyor da OC yapıyormuş gibi "bulaşmayın" demişsiniz. Bende hayatımda 2 kere taktım, ilkini takmadan önce bir sürü videoya baktım ve az zorlansam da tek başıma taktım. Arkadaşa çok zormuş gibi göstermeniz hoşuma gitmedi yani.

Kendim bulaştım stok fan taktım ve anakartı zorlamamdan dolayı anakartı bir daha çalıştıramadım tabii ki de deneyip öğrenmek lazım ama önce birisi takarken izlemeli.

Kendim bulaştım stok fan taktım ve anakartı zorlamamdan dolayı anakartı bir daha çalıştıramadım tabii ki de deneyip öğrenmek lazım ama önce birisi takarken izlemeli.
Sizde haklısınız hocam, kendi edindiğiniz kötü bir tecrübeden dolayı arkadaşa böyle demişsiniz. Kusura bakmayın biraz çıkıştım size 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı