Bilgisayarıma kahve döküldü. Yerel bir bilgisayarcımda tamir ettirdim fakat bir program (mesela FL Studio) kullanırken CPU kullanımı %98'e falan çıkıyor. Aşırı kasmalar başlıyor bunu nasıl çözebiliriz acaba?
Hocam Asus tuf'un bu modeli var elimde.İşlemciniz nedir? Ayrıca x264 mu kullanıyorsunuz?
İşlemci sıcaklığı nasıl? Bilgisayarınız gayet yeterli FL Studio için.Hocam Asus tuf'un bu modeli var elimde.
x264'ten anlamadim genel olarak ne yaparsam kasiyor bilgisayarda. Uygulamayi örnek olarak verdim.
Konuştuk abiyle Anakartta problem olmuş falan ama halletti hir sekilde. Macun konusunda Hatta o bizi aradı macunlari degistirdim ama çok kasiyor, isiniyor nedeni anlayamiyorum dıye.Sıcaklıkları kontrol edin belki biraz saçma gelebilir ama macun sürmeyi unutmuş olabilir ya da siz talep etmediğiniz için sürmemişte olabilir.
Zaten sivi temasi öncesi iyidi her sey. Tamir gördü ve macunlari degisti ama isiniyor ve kasiyor. Ayrıca fark ettim ki şarjda gorunse de şarj almiyor laptop.İşlemci sıcaklığı nasıl? Bilgisayarınız gayet yeterli bence.
Keşke abi yerine servise gönderseydin...Konuştuk abiyle Anakartta problem olmuş falan ama halletti hir sekilde. Macun konusunda Hatta o bizi aradı macunlari degistirdim ama çok kasiyor, isiniyor nedeni anlayamiyorum dıye.
ne Yapacagiz bilmiyorum
Zaten sivi temasi öncesi iyidi her sey. Tamir gördü ve macunlari degisti ama isiniyor ve kasiyor. Ayrıca fark ettim ki şarjda gorunse de şarj almiyor laptop.
bilgisayarin sifirindan daha çok fiyat çekti servis. Once onları aradım ama bilgisayarin sifiri 19k iken 22k istediler. Hem de daha bilgisayari hic almadan, bakmadan. 22k okeyse gelip alalim dediler.Keşke abi yerine servise gönderseydin...
Bilgisayarin sifirindan daha çok fiyat çekti servis. Once onları aradım ama bilgisayarin sifiri 19k iken 22K istediler. Hem de daha bilgisayari hiç almadan, bakmadan. 22K okeyse gelip alalim dediler.
Daha hiç bakmadan aradilar beni. Bilgisayar siyah ekranda kaliyor dedim. Anakart degisecek muhtemelen 22k tutar dediler. Sifiri 19k zaten dediğimde o saticinin stoktan sattigini, Şuan dolar kurundsn dolayı boyle oldugunu soylediler. Teşekkür edip kapattim ben de.Oha, komple değiştireceklerdi herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.