Sivilce lekeleri nasıl geçirilir?

PaX88

Hectopat
Daha fazla  
17 yaşındayım cildiyeye gitmelik bir problemim yok, yüzümde sivilce akne vs. yok ama yanaklarımda 4-5 tane sivilce lekeleri var. 1-2 senedir de yüzümde 2-3 ayda 1 kere yanağımda sivilce çıkar ve hiç ellemem sivilce kendiliginden gider ama geriye iz leke bırakır ,kuru cilt tipine sahibim önerebileceginiz leke kremi vs. var mıdır? Artı olarak yüz için elimde şu an Chamos'un cica kremi ve The Purest Glikolik asite bir de Cleocin T'ye sahibim.

Doğru cilt rutini bu şekilde midir?
-Yüzü temizleme.
-Tonik
  • Tonikten 15 dk sonra nemlendirici.
  • Sivilce lekeleri için krem.

İlaç yüzünüzü daha iyi hale getiriyor aslında ama birkaç iz için kesinlikle kullanılmaz sivilce lekeleri kendiliğinden zamanla geçiyor aslında sadece akışına bırakın ve sivilce çıkmaması için yağlı ve sağlıksız yiyecekler tüketmeyin mesela sivilce ilacı tedavim bittiğinden beri çekirdek ve cips tüketmiyorum çok sivilce yapıyor.

Evet hocam öyle uzun süredir cips çekirdek yağlı şekerli yiyecekler yemiyorum zaten kendi elimde olan bakım malzemeleriyle yüzümdeki izleri götürmeye çalışıyorum ama izlerde ne bir küçülme ne bir oynama var.

Denedim evet az çok işe yaradı amma böyle 10-15 günde bile çıkmadı benim yüzümdeki lekeleri tam tamına 25-30 gün sonra çıkardı hocam. Ama istiyorsanız başka maske de tavsiye ederim.

Maske daha iyi olur hocam bildiğin maske var mı?

Hocam öncelikle limon suyu ile balı karıştırıp ocakta bekletin bir süre sıcak ısınana kadar sonra sıcağı geçtikten sonra yüzünüze maske olarak uygulayın cildinizde 20 dk bekletip az önceki gibi ılık su ile yıkayın ve 10 gün bunu yaparak aradaki farkı çok net bir şekilde fark ediceksiniz :) ayrıca limon cildinizdeki mikroplarıda yok eder kolay gelsin.

Bu ürün nasıldır herkes çok övüyor.
Hocam doğal maske en iyisidir :) siz boşverin hem maliyeti de az benimkinin etkiside daha iyi paranızı böyle boş yerlere yatırmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı