Sivilce nasıl gider?

Yusuf014747

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yüzümde bayağı sivilce var. Ergenlik sivilcesi nasıl gider? Bu sivilceler bir kremi falan var mı yoksa cildiyeye gidiyim mi?

Sürekli sabunlayarak. En ufak baskılamayarak. İlla düşer. Eşelersen mitoz bölünür 1 olur 3.

Her yerimde var.

Cildiye bölümüne gidip bir görün. Ek olarak, yastık kılıflarını sürekli değiştirin ve yüzünüze sürekli dokunmaktan kaçının. Eczanelerde sivilce karşıtı yüz temizleme jelleri var; bunlarla yüzünüzü sabah kalktığınızda ve yatmadan önce yıkayın. Ayrıca, kola ve abur cuburu bırakın, uykunuzu düzene sokarsanız sivilceler azalabilir.

Cildiye, genellikle iki tip ilaç öneriyor:
1. Normal krem ve jeller. Bu birinci seçenekte, yüzün düzelebilir ancak dikkat etmezseniz tekrar kötüleşebilir.
2. Roaccutane adlı hap şeklinde bir ilaç. Ancak bu ilaç oldukça ağırdır.

Ben her iki seçeneği de farklı zamanlarda denedim. Birinci seçenekte, dikkat etmediğim için sivilcelerim geri döndü. İkinci seçenek ise tamamen sorunumu çözdü.

Cildiye bölümüne gidip bir görün. Ek olarak, yastık kılıflarını sürekli değiştirin ve yüzünüze sürekli dokunmaktan kaçının. Eczanelerde sivilce karşıtı yüz temizleme jelleri var; bunlarla yüzünüzü sabah kalktığınızda ve yatmadan önce yıkayın. Ayrıca, kola ve abur cuburu bırakın, uykunuzu düzene sokarsanız sivilceler azalabilir.

Cildiye, genellikle iki tip ilaç öneriyor:
1. Normal krem ve jeller. Bu birinci seçenekte, yüzün düzelebilir ancak dikkat etmezseniz tekrar kötüleşebilir.
2. Roaccutane adlı hap şeklinde bir ilaç. Ancak bu ilaç oldukça ağırdır.

Ben her iki seçeneği de farklı zamanlarda denedim. Birinci seçenekte, dikkat etmediğim için sivilcelerim geri döndü. İkinci seçenek ise tamamen sorunumu çözdü.
Bi tane hap var yüzü kurutuyor zoretainmi ne galiba onla gidiyor kullansam bişey olurmu acaba

Bir tane hap var yüzü kurutuyor zoretainmi ne galiba onunla gidiyor kullansam bir şey olur mu acaba?

İkisi de hemen hemen aynı bende zoretain kullandım ismi aklıma gelmedi diye diğer ilacı yazdım. Soruyu anlamadım şu an doktor yazdı kullanıyor musun? Doktor bu ilaçdan hangisini yazarsa onu kullan hemen hemen aynı etki ikiside kurutuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı