- Makaleler
- 11
Tamam teşekkür ederim.
Tamam teşekkür ederim.
Varmis gibi hissedersin ama olmayabilir. Fazla canini yakmayacak sekilde sikmani tavsiye ederim yoksa cok siser. Bazen kil donmesi olur bazen akne olur bazen ciban olur. Tehlikeli olan cibanlar, fazla sikmamak lazim.Birde çenemde böyle diğerleri gibi değil bir sivilce var. Çenemde kapladığı alan biraz fazla beyaz yuvarlak bir bölge. Asıl orası çok acıyor sıkmalı mıyım? Daha demin biraz sıktım çok az iltihap çıktı içerisinden ancak daha bitmedi gibi hatta baya var gibi.
Bundan sonra sıkmamaya karar verdim. Bu arada sıktığım sivilcenin ağrısı azaldı ancak anlattığım yerde bir acı var.Varmis gibi hissedersin ama olmayabilir. Fazla canini yakmayacak sekilde sikmani tavsiye ederim yoksa cok siser. Bazen kil donmesi olur bazen akne olur bazen ciban olur. Tehlikeli olan cibanlar, fazla sikmamak lazim.
Bundan sonra sıkmamaya karar verdim. Bu arada sıktığım sivilcenin ağrısı azaldı ancak anlattığım yerde bir acı var.
İz kaldı ve sivilcelerim arttı asla önermiyorumHocam 1 yıl geçmiş iz kaldı mı? Patlatmamı önerir misiniz ? Burunumun yakınlarında çıktı güzel görünmüyor.
Hocam sorduktan 2 dakika sonra patlatmıştım. Şu an ayaklarımda kolumda sivilce benzeri bir şey var. Yüzümde beyaz küçük nokta gibi şeyler var. Maymun çiçeği olduğumdan şüpheleniyorum.İz kaldı ve sivilcelerim arttı asla önermiyorum
Yeni gördüm kusura bakmayın.
Arkadaşlar selamlar, bugün bayağı büyük kocaman bir sivilcem vardı ve çok acıyordu. Bende bu işleri hiç bilmiyorum belki rahatlatır diye patlattım bayağı bir kan ve iltihap gibi bir şey fırladı. Bu zararlı bir şey mi?
Büyük ihtimalle milialardan bahsediyorsunuz.Yüzümde beyaz küçük nokta gibi şeyler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.