Sivilceler nasıl geçer?

  1. Her gece uyumadan önce cilt tipine uygun edindiğin bir yüz yıkama jeli ile yıka. Kağıt havlu ile yüzünü kurula. (Bu işin cinsiyeti yok. )
  2. 2 günde bir yastık kılıfını değiştir.
  3. Tetradox denilen bir hap var, cildi aşırı derece de kurutmuyor ve Oximin isminde bir krem. Nasıl kullanacağınız eczacın söyler. Cilt doktoru yazar hapı, reçetesiz vermezler ancak kremi eczaneden rahatlıkla alabilirsin.
  4. Ellerini yüzünde gezdirmekten vazgeç fazladan yağlandırırsın
  5. Son olarak saç temizliğine de özen göster. Yüzünü etkiler.
 
Sizin ile aynı olayları sırası ile yaşadım. 15-16 yaş sivilceli geçti. 17 yaş leke kaldı. Şu an yaş 18. Cildimde o sivilcelerden eser kalmadı. Ama leke var. Sakın patlatmayın. İz kalır benimki gibi. Lekeler de azalıyor. Zaman geçtikçe. Benim yaptığım bazı işler var. Belki işinize yarar diye yazayım.

1. Yüz tipine uygun bir sabun bul. Ve gün de en az 2 kere sabunlayın. Ama sabunlar iken, patlatmamaya dikkat edin.
2. Yastık kılıfı 2 günde bir değiştir.
3. Gün içinde ellerini her yere sürüyorsun. Elini yüzüne vurma, yıkamadan.
4. Vücut temizliği. Kış ayları 2 günde 1, yaz ayları her gün duş al. Ben öyle yapıyorum.
5. Stres etme ve kafaya takma. Stres sivilce yapar.
6. Bir de eğer malum işi yapıyor iseniz azaltın veya bırakın. Çünkü cildin görünümü düzeltiyor.

Bu yaşlarda çıkması çok normal. Özgüven eksiliği yapıyor. Ona hemfikiriz. Ama şöyle düşün. Tek sivilceli sen değilsin. Daha kötüsü olabilirdi. İnternet sivilceli cilt diye yaz. Çok daha kötü ciltler var. Haline şükür etmek bile isteyebilirsin🤣 Benim diyeceklerim bu kadar. Ergenlik 20 yaş kadar sürüyor. 15-16 daha başları. Zaman ile geçecektir bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Roaccutane kullanacaksın kesin çözüm 5 ay kullandım son ayda artık dayanamadım bıraktım 1 2 sivilcenin izi kaldı onun dışında gayet temiz suratım var.
 
O şampuan ne? Atsana reis.

1606985735036.png
 

Geri
Yukarı