Sivilceler nasıl geçer?

regeslolo

Decapat
Daha fazla  
İyi günler herkese. Benim sivilce sorunum var çok kafama takmaya başladım gerçekten zaten psikolojim de iyi durumda değil ne yaptıysa geçmiyor abi geçmiyor. Yani tek çare kaldı roaccutane ona başlayayım diyorum psikolojim çok kötü olduğu için ona da başlayamıyorum psikolojiyi bozuyormuş veya psikolojisi bozuk olanları daha kötü yapıyormuş. Ailem izin vermiyor çok yan etkisi var kesinlikle kullanmayacaksın diyorlar ama benim psikolojimi düşünen kimse yok ben bu şekilde dışarı çıkmak istemiyorum. İnsan içine çıkmak istemiyorum arkadaşlarımla buluşamıyorum şöyle postürümü düzeltip dik kendinden emin yürümek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler herkese. Benim sivilce sorunum var çok kafama takmaya başladım gerçekten zaten psikolojim de iyi durumda değil ne yaptıysa geçmiyor abi geçmiyor. Yani tek çare kaldı roaccutane ona başlayayım diyorum psikolojim çok kötü olduğu için ona da başlayamıyorum psikolojiyi bozuyormuş veya psikolojisi bozuk olanları daha kötü yapıyormuş. Ailem izin vermiyor çok yan etkisi var kesinlikle kullanmayacaksın diyorlar ama benim psikolojimi düşünen kimse yok ben bu şekilde dışarı çıkmak istemiyorum. İnsan içine çıkmak istemiyorum arkadaşlarımla buluşamıyorum şöyle postürümü düzeltip dik kendinden emin yürümek istiyorum.
Bekle ve vitamin al o kadar krem falan çok sürme mikrop kapar

Kanka sabırlı olman lazım hayatın boyunca sivilcelerin olmayacak emin ol. Doktoruna git verdiği ilaçları kullan. Eğer ağır gerçiriyorsan ilaçlarda haliyle ağır ilaçlar olur. Bunları belli bir miktar kullandıktan sonra gözle görülür değişimi sende göreceksin. O yollardan bizde geçtik merak etme. Arkadaşlarının şuanda yok diye daha sonra da olmayacak diye bi şey yok.

Kanka sabırlı olman lazım hayatın boyunca sivilcelerin olmayacak emin ol. Doktoruna git verdiği ilaçları kullan. Eğer ağır gerçiriyorsan ilaçlarda haliyle ağır ilaçlar olur. Bunları belli bir miktar kullandıktan sonra gözle görülür değişimi sende göreceksin. O yollardan bizde geçtik merak etme. Arkadaşlarının şu anda yok diye daha sonra da olmayacak diye bir şey yok.

Kafama taktıkça psikolojim bozuluyor çok mu şey istiyorum sence reis sade temiz bir suratım olsun istiyorum ve benim en güzel yıllarım şu an 18'li yaşlar ben bu günleri bu şekilde geçirirsem zaten 20-25'li yaşlarda çok farklı şeylerle karşılaşıyor insan hayata atılıyor.

Kafama taktıkça psikolojim bozuluyor çok mu şey istiyorum sence reis sade temiz bir suratım olsun istiyorum ve benim en güzel yıllarım şu an 18'li yaşlar ben bu günleri bu şekilde geçirirsem zaten 20-25'li yaşlarda çok farklı şeylerle karşılaşıyor insan hayata atılıyor.
Haklısın kanka ama şöyle düşün bunun bir süreç olduğunu ve zamanla geçeceğini unutma. Artı olarak arkdaşlarınla da gezmeye çıkmaya çalış eğer hakikatten arkadaşlarınsa seni her türlü kabul ederler. ve çok fazla aynaya bakıp da boşuna moralini bozma. sıkma canını. Düşünsene bir yol var bu yolda iki üç tane kıymık var diye yoldan vazgemezsin canını yakar ama bunların da biteceğini bilirsin.

Haklısın kanka ama şöyle düşün bunun bir süreç olduğunu ve zamanla geçeceğini unutma. Artı olarak arkadaşlarınla da gezmeye çıkmaya çalış eğer hakikatten arkadaşlarınsa seni her türlü kabul ederler. Ve çok fazla aynaya bakıp da boşuna moralini bozma. Sıkma canını. Düşünsene bir yol var bu yolda iki üç tane kıymık var diye yoldan vazgemezsin canını yakar ama bunların da biteceğini bilirsin.

Dediğini unutmayıp o şekilde düşünüp takmamaya çalışacağım çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı