Sivilceler nasıl geçirilir?

Alcrelm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir. Sivilcelerim var neredeyse 1.5 senedir, ben zamanında gerçekten rahatsız olduğum ve o zamanlar gerçekten yüzüm aşırı sivilceli olduğu için doktora gitmiştim. Krem verip göndermişti fakat kremin neredeyse hiç etkisi olmamıştı. 2. kez gittiğimde yine aynısı olmuştu. Sivilce için haplar olduğunu duydum. 15 yaşındayım. İnternette bu haplar hakkında biraz araştırma yaptığımda bazı insanlarda hiç iyi etkileri olmadığını duydum. Kısaca, ben doktora gitsem doktor bana bunlardan kullanmamı söylerse ve ben doğru bir şekilde kullanırsam herhangi bir sağlık problemi yaşayabilir miyim? İşler iyi giderse bu haplar sivilcelerime iyi gelir mi? Gelirse ne kadar zamanda gelir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlıklı beslen.

Güzel öneri fakat zaten sağlıklı besleniyorum. Cips gibi şeyleri haftada 1 kez belki yerim, belki yemem. Onun dışında zaten sağlıklı beslenmeme dikkat ediyorum zaten. Demek istediğim sadece cips gibi şeyler yemeyince sağlıklı beslenmiş olmuyoruz.

Ben de kullandım fakat, pek bir etkisini gördüm desem yalan olmaz. Ve gerçekten sivilcelerim ile 20 yaşıma kadar yaşamak istemiyorum. Çözümü varsa en kısa sürede çözmek istiyorum. Çoğu yaşıtlarımın yüzü dümdüz ve tertemiz. Fakat yine de önerileriniz için teşekkür ederim.

Panpiş hangi kremleri kullandığını yazmalısın. İlk önce antibiyotik türevi kremler kullanılır( Fucidin//Magnis) eğer ki 9 10 haftalık periyotta bir etki gözetilmezse yanında hap da verilir( bknz. Azeltin-Azitro//Tetradox) eğer ki kişinin tedavisi buna da cevap vermez ise retinol grubu kremlere geçilir(bknz. Clinda-Tre) bu kremler oldukça güçlü olduğundan bunları kullanırken kuru ciltler için nemlendirici krem de kullanılması tavsiye edilir. Ki bunun sonucunda genelde tedavi başarılı olur fakat ultra mega sivilcen var ise artık izotretinoin tedavisine geçilebilir. İlacın öyle yan etkisi yok panpiş rahat ol doktorunu dinle güzelce muayene ol ve kontrollerini aksatmadan git ayrıca vücudunda olan şeyleri( kabuklanma ,kuruma ,yanma vs) doktoruna mutlaka anlat.

Benimkiler basit kremlerdi. Reçetesiz alınabilen türden fakat her kullandığımda sadece kullandığım süre boyunca bir azalma oluyordu. Şu an ise kullanmıyorum, tekrar kullanmaya başlayacağım.

Ben La Roche kullaniyorum kardes. İyi geliyor.

Az bir sey yuzune surup, yikiyorsun. Temiz tutuyor cildi.

Diş macununun kuruttuğu söyleniyor. Denemek için birkaç sivilcenize yatmadan önce sürüp sabah duruma bakabilirsiniz.

Ben sade maden suyunu gündüz buzdolabına atıyordum. Yatmadan önce yüze sürüyordum. İyi geliyordu ama benim yüzümde çok yoğun sivilce çıkmıyordu. Bir deneyin belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…