Sivilceler nasıl geçirilir?

Alcrelm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibidir. Sivilcelerim var neredeyse 1.5 senedir, ben zamanında gerçekten rahatsız olduğum ve o zamanlar gerçekten yüzüm aşırı sivilceli olduğu için doktora gitmiştim. Krem verip göndermişti fakat kremin neredeyse hiç etkisi olmamıştı. 2. kez gittiğimde yine aynısı olmuştu. Sivilce için haplar olduğunu duydum. 15 yaşındayım. İnternette bu haplar hakkında biraz araştırma yaptığımda bazı insanlarda hiç iyi etkileri olmadığını duydum. Kısaca, ben doktora gitsem doktor bana bunlardan kullanmamı söylerse ve ben doğru bir şekilde kullanırsam herhangi bir sağlık problemi yaşayabilir miyim? İşler iyi giderse bu haplar sivilcelerime iyi gelir mi? Gelirse ne kadar zamanda gelir? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivilcelerin hormonsal sorunlardan dolayı ise doktorun hap verir. Hap map sivilce geçirmez diye bilimsellikten uzak boş yorum yapan arkadaşların yorumunu ciddiye alma. 17 yaşıma kadar yüzümde bazıları fındık büyüklüğünde sivilceler vardı. Bazıları yaraya dönmüştü. Doktorum önce krem denedi olmadı. En son roaccutane isimli ilacı verdi. Yanında da yüzümü silmem için salisilik asitli bir karışım verdi. 4-5 ay sonra ciddi azalmalar oldu 1 yıl sonra da tamamen geçti. O günden beri hiç sivilcem olmadı. Bir doktorla görüş sana en iyi bilgiyi onlar verecektir. Buralardan alacağın bilgiler seni ancak anlık olarak bu sorundan kurtarabilir.

Ben 14 yaşından beri suratımda yüksek miktarda sivilce ile yaşıyordum. Kremdir maskedir cart curt tamamen hikaye. 20'nin başlarında doktora gittiğimde daha önce kullandığım ilaçları vs söyledim 8 ay roaccutane hap kullandım. Tabi bunun için sürekli enzim testi yaptırıp kontrol ettirmen gerekiyor.
Birçok yan etkisi var dudak, burun ve cilt kuruluğu gibi fakat nemlendiriciler derman oluyor. Aynı zamanda enzimlere de dikkat edince iyi oluyor. Eğer basit şeyler geçirmezse yaşın ilerlediği zaman sende ilaç kullanırsın.
Ağır bir ilaç olduğu için o yaşta vermeyebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı